shoppingbag
Close Alternative Icon
20% KORTING* OP GESELECTEERDE MEUBELS UIT DE HOMELAND COLLECTIE | KORTING IS AUTOMATISCH VERREKEND 20% KORTING* OP GESELECTEERDE MEUBELS UIT DE HOMELAND COLLECTIE | KORTING IS AUTOMATISCH VERREKEND

Sanny zoekt dé perfecte feestoutfit

Arrow Thin Left Icon Arrow Thin Right Icon
Sanny zoekt dé perfecte feestoutfit

Bij Sissy-Boy slaag je voor een een outfit voor allerlei feestelijke evenementen. Van een kerstbrunch met familie tot champagne sippen met vrienden op Oudejaarsavond. Sanny Verhoeven (@sannyzoektgeluk) ging in de winkel op zoek naar haar favoriete feestoutfits en deelt deze met jou!

Favoriete feestoutfits

De modecollectie is geïnspireerd op 70's vintage en straalt een tijdloze klasse uit, zoals Sanny in de video laat zien. In de kleding schijnt het mysterieuze van tarot door. Denk hierbij aan funky prints en statement kleuren in combinatie met pasteltinten. De kleding die Sanny draagt is gemaakt van rijke materialen en krijgt een extra luxe touch door borduursels van kraaltjes, velvet, fringes en goudkleurig lurex.

Feestelijke familie

Natuurlijk is er ook aan de heren en kids gedacht in de kerstcollectie. Voor hem is er een prachtig tailormade pak ontwikkeld in samenwerking met The Makers, een Nederlands familiebedrijf gespecialiseerd in maatpakken onder leiding van Angelique van Gils. Bij de kindercollectie draait alles om comfort. Maar dan wel met een feestelijk randje! Ook leuk: verschillende jurkjes en jumpsuits voor kids zijn gemaakt van hetzelfde materiaal als items uit de damescollectie.

Bekijk hieronder de video waarin Sanny haar favoriete kerstoutfits laat zien: