• Snelle levering
  • 45+ winkels
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language

Sintcadeaus voor kinderen

5 december is een gezellige (en spannende) avond voor het hele gezin, maar toch staan de kids wel echt in de spotlights. Het is dan ook niet voor niets dat we er alles aan doen om ze volop te verwennen met de meest bijzondere cadeaus. Ondanks de knip-en-plak verlanglijstjes die elk jaar weer door de kleintjes gemaakt worden, is het ook erg leuk om ze te verrassen met een cadeau waarvan ze nog geen weet hebben. Wij hebben de favoriete cadeautjes van de Sint geselecteerd en de nodige dosis inspiratie voor je op een rijtje gezet.

Zachte & schattige knuffels

Met een knuffel van Sissy-Boy tover je gegarandeerd een lach op het gezicht van ieder kind. Van een glimlachende croissant, pretzel of avocado tot aan de leukste knuffelbeesten zoals een gebreide olifant of walvis met een slaapmutsje op. De knuffels zijn niet alleen super zacht en schattig, maar zijn daarnaast ook een leuke toevoeging aan het interieur. Zo geef je de kinderkamer een vrolijke en hippe touch. Zowel onze grote als kleine knuffelvriendjes zijn het perfecte Sinterklaascadeau voor alle kinderen.

Prikkel de fantasie

Op zoek naar een wat stoerder cadeau dan een knuffelbeest? Dan zijn de Sissy-Boy speelgoedwagens het perfecte geschenk! Hiermee hebben de kinderen urenlang speelplezier en kunnen ze hun fantasie laten prikkelen. Brand blussen als een echte brandweerman met de brandweerauto of op en neer vliegen als een piloot naar een zonnige bestemming. Met een speelgoedwagen (of vliegtuig) van Sissy-Boy zullen de kids zich niet snel gaan vervelen!

Sissy-Boy speelgoed

Bij Sissy-Boy vind je het meest originele speelgoed. Laat de kids hun eigen thuisbioscoop creëren met de mini bioscoop of laat ze in de rol kruipen van een dokter door ze de Sissy-Boy dokterstas cadeau te doen. Op zoek naar een leuk, maar ook leerzaam geschenk? Pak dan het zoekboek ‘Jungles’ in voor Sinterklaasavond, waarmee de kinderen de mooiste dieren, bossen, oerwouden en natuurreservaten van de wereld kunnen ontdekken.

Spelletjes voor het hele gezin

De spelletjes van Sissy-Boy zijn voor jong en oud, waardoor je een gezellige spelletjesavond kunt organiseren met het hele gezin! Test je wereldkennis en speel samen de quiz ‘Reis om de wereld’, waarbij je 80 uitdagende vragen moet beantwoorden. Of speel het super spannende spel ‘Toppling Tower’, waarbij elke speler om de beurt een blokje uit de toren moet pakken en deze vervolgens weer bovenop plaats zonder hem om te laten vallen. Lukt het jullie om de zenuwen onder controle te houden en de toren te laten staan?

Sinterklaas voor jong & oud

Ondanks dat de kids op 5 december in het middelpunt staan, mag een geschenk voor de volwassenen natuurlijk niet ontbreken. Daarom vind je bij Sissy-Boy niet alleen de meest bijzondere cadeaus voor kinderen, maar voor elk familielid. Van de mooiste accessoires voor in de woon,- bad-, of slaapkamer tot aan fashion items voor zowel dames als heren. Met sissy-Boy maak je Sinterklaasavond écht compleet voor jong & oud.