• Makkelijk retourneren
 • Snelle levering
 • 14 dagen bedenktijd
Country/Language

Klantenservice

Bestellen

Bestellen

 • Nadat de betaling heeft plaatsgevonden en de bestelling is afgerond, ontvang je binnen enkele minuten een orderbevestiging op het door jou opgegeven e-mailadres. Geen e-mail ontvangen? Controleer dan je 'spambox'.

 • Op het moment dat de bestelling verstuurd wordt vanuit ons distributiecentrum, ontvang je een verzendbevestiging. De factuur wordt als bijlage meegestuurd met de verzendbevestiging.

 • Zodra de bestelling is betaald is het niet meer mogelijk een artikel toe te voegen. Je kunt hiervoor een nieuwe bestelling plaatsen. Het is daarnaast ook niet mogelijk om een wijziging door te voeren van het artikel, zoals bijvoorbeeld de maat. Neem contact op met onze Customer Service indien je je order wilt annuleren. Je kunt vervolgens een nieuwe bestelling plaatsen met het correcte artikel.

 • Sissy-Boy levert in Nederland, België en Duitsland. Voor het plaatsen van een order met een afleveradres in België, ga naar www.sissy-boy.be. Voor het plaatsen van een order met een afleveradres in Duitsland, ga naar www.sissy-boy.de. 

 • Alle artikelen uit de bankenseries zijn in de online store en in de winkel te koop.

 • In alle winkels zijn stofstalen beschikbaar van onze banken. Je kunt de stofstalen bekijken in de winkel. De winkels hebben van iedere serie een folder die je mee naar huis kunt nemen. Wil je weten in welke winkel je een specifiek artikel in het echt kunt bewonderen? Stuur dan een e-mail naar onze Customer Service afdeling.

 • Ben ik op de hoogte van de volgende voorwaarden?

  ·         Betalen;
  ·         Levertijd;
  ·         Transport en service;
  ·         Wijzigen, annuleren en retourneren;
  ·         Retourkosten.

  Wij adviseren je om deze informatie aandachtig door te nemen.

  Past het meubel in mijn huis?
  Om teleurstelling te voorkomen, is het belangrijk om de doorgang en de ruimte waar het meubel komt te staan, goed op te meten. Om je op weg te helpen, hebben wij een Bank opmeten manual opgesteld.

  Heb ik mijn gegevens correct ingevuld?
  Het is belangrijk dat je het juiste e-mailadres invult. We houden je namelijk per e-mail op de hoogte over de status, restbetaling en levering van jouw bestelling.

Wij helpen je graag!

Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem dan contact op met onze Customer Service via onderstaande gegevens of chat met een van onze medewerkers. Wij helpen je graag!

Onze klantenservice is telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9:00-13:00 uur. Via chat en e-mail zijn wij bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00-17:00 uur.

Vind mijn winkel