• Makkelijk retourneren
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language

Tuinmeubels

test
Filteren
Categorieën
Categorieën
Sluiten

Duurzame tuinmeubels shoppen bij Sissy-Boy

De juiste tuinmeubels zijn niet alleen comfortabel en praktisch, maar komen ook schitterend tot hun recht in jouw tuin of op je balkon. Na een dag hard werken geniet jij nog van de laatste zonnestralen op een comfortabele tuinstoel. Een kop thee in je hand, de warmte op je huid en een goed boek of gesprek, jij creëert gelukzalige momenten thuis. Sissy-Boy heeft mooie, stevige en duurzame tuinmeubels waar je nog lang plezier aan beleeft. Met de juiste tuinaccessoires erbij maak jij een toevluchtsoord van je tuin of balkon.

Tuinmeubels van aluminium

Voor welk materiaal jij kiest is afhankelijk van je smaak en voorkeuren. Je hebt onder andere de keuze uit mooie tuinstoelen van aluminium, hout en wicker. Aluminium is een zeer licht materiaal dat niet roest. Hierdoor zijn de tuinmeubels eenvoudig te onderhouden en te verplaatsen. Dat is ideaal als jij aan het begin van de dag op een andere plek de zon in de tuin hebt dan aan het eind van de dag, of als je juist even in de schaduw wilt zitten. Er zijn verschillende stijlvolle kleuren en modellen, dus mix & match er lekker op los!

Gerecyclede pet flessen

De duurzame stoelen van gerecyclede pet flessen zijn extra stevig en weerbestendig. Perfect voor de weersomstandigheden in Nederland, want bij een regenbui hoef je jouw meubels niet direct af te dekken. Zet er een leuke bijzettafel naast voor je hapje en drankje, leg een kussentje in de stoel en ontspannen maar.