• Makkelijk retourneren
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language

MARQUIS

____________

De Marquis is dé bank met het ultieme chique jaren 70 gevoel. Deze bank is volledig modulair en is in iedere denkbare opstelling te combineren. Ook kun je de bank elementen vrij in de ruimte plaatsen. Eindeloos veel opties dus! Door de doorgestikte kussens heeft de bank een onderscheidend karakter en een heerlijke cosy uitstraling. Met deze bank kun je elke sfeer in huis brengen, precies passend bij wie jij bent en wat je zoekt. Hier kun je heerlijk in wegdromen met een boek, tijdschrift en een lekkere kop thee!

Modulaire bank

De bank heeft een volledig modulair systeem: met 3 elementen kun je élke opstelling bouwen die je maar wilt. In ieder huis past dus een Marquis. Hier is een speciaal systeem voor ontwikkeld, de zogehete ‘krokodillenbek’ wat aan de onderkant verstopt zit. Dus als je een element los in de ruimte hebt staan, zie je dit niet. Je kunt een element dus ook als poef of fauteuil gebruiken. Deze bank bestaat standaard uit een zit, poef en hoek. Het frame is gemaakt van hard en zacht hout. De Marquis komt in 2 soorten stof: Salvador en Ascot. Uiteraard in verschillende kleuren. De stof maakt ook dat de bank een totaal andere uitstraling krijgt. De verschillende velvet kleuren geven de kans om voor een over de top inrichting te kiezen.

Ben je benieuwd hoe de Marquis bank zit? Kom proefzitten in een van onze winkels! Je vindt hier een overzicht met in welke winkel de Marquis te vinden is. 

BOUCLÉ OF VELVET

De Marquis is beschikbaar in twee verschillende stoffen. Een bouclé stof geeft de bank extra diepte. De stof is geweven met een oppervlakte aan kleine lusjes. De naam bouclé wordt uit het Frans dan ook los vertaald als lus of krul. Dit driedimensionale effect geeft de bank een bijzondere uitstraling. Maar de Marquis is ook te bewonderen in een prachtige velvet stof. De onregelmatige uitstraling van het materiaal geeft de bank een vintage look.