• Makkelijk retourneren
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language

BACK TO SCHOOL

Met the good luck club

De zomervakantie is alweer voorbij. Dagen van ravotten in het bos, boomhutten bouwen en urenlang ongestoord spelen moeten plaats maken voor nieuwe avonturen in de schoolbanken. Om het jaar goed te beginnen steken we onze kleine avonturiers dan ook graag in een frisse, nieuwe outfit. Het gevoel van iets nieuws voor school. De nieuwe kids collectie van Sissy-Boy is gevuld met bonte kleuren en levendige prints. Wil je weten hoe je deze het beste kunt stylen? Wij hebben alle tips van onze designer Marjon voor je op een rijtje gezet!

ZOEK HET RANDJE OP

Kies voor onvoorspelbaarheid en mix erop los! Het idee van deze collectie is het loslaten van verwachtingen en juist expres het randje opzoeken. Botsende patronen en verrassende kleurcombinaties. Verschillende prints waarvan je niet denkt dat ze bij elkaar passen zorgen voor juist een interessante outfit. Combineer een lief rokje met stoere regenlaarzen of een stoere broek met een schattig blousje. Maar ook unisex gaat een steeds grotere rol spelen. Draag een boys geruit overhemd op een lieflijk girls jurkje.

Laat de standaarden gaan en combineer zoals jij dat wil.

 

GELUK

Alles draait om geluk, jouw blijdschap. Daarom staat het klavertje vier in onze nieuwe collectie centraal. Op veel van onze kleding zul je het groene symbooltje terugvinden. Subtiel in een all over borduursel of groot als opdruk met een lucky tekst erbij. Zo voeg je snel wat geluk toe aan jouw dag!

LAAGJES, LAAGJES, LAAGJES

Als de dagen kouder worden willen we maar één ding: laagjes. Zeker als je kind erop uit gaat willen ze niet vast zitten aan een hele dikke jas. Door verschillende dunne laagjes op elkaar te dragen hebben kids lekker veel vrijheid tijdens het spelen. Te warm gekregen? Gooi een laagje uit. Alles wat we maken kun je mooi combineren. Nieuw in de collectie is ook de bodywarmer. Deze draag je op een lekker dik teddy vest. Maar ook de truien en vesten zelf kun je prima samen dragen.

 

MINI ME MET JE PA

Voor de boys collectie kijken we altijd met een schuin oog naar onze heren collectie. Iets minder kinderlijk en wat stoerdere prints, zodat je kunt matchen met papa. Zo zie je de fiets print terug in zowel onze heren als boys collectie. En als je terug gaat naar school zit je natuurlijk ook weer op de fiets! Daarom zit onze nieuwe collectie vol met regenjassen, regenlaarzen en rugzakken. Ready for school!

 

MAAK JE KLAAR VOOR HET NIEUWE SCHOOLJAAR: