• Makkelijk retourneren
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language

Fotolijsten

Filteren
Categorieën
Categorieën
Sluiten

Fotolijsten bij Sissy-Boy

Met een fotolijst van Sissy-Boy omlijst je je dierbaarste herinneringen voor het leven. Van minimalistisch zwarte fotolijsten tot een romantische eyecatcher met sfeervol hout, je varieert er vrolijk op los met de fotolijsten van Sissy-Boy. Zet de lijstjes op de vensterbank in je slaapkamer, hang ze aan de muur van de woonkamer of zorg voor een speciale ereplaats van een bijzondere familiefoto op een kast.

Bijzondere fotolijsten bij Sissy-Boy voor een dierbaar moment

Zoek je een houten fotolijst voor een landelijk interieur of wil je een strak en rechthoekig model dat past bij een moderne leefstijl? Met de fotolijsten van Sissy-Boy zet je je favoriete foto's neer zodat er meteen een glimlach op je gezicht tovert als je het moment herbeleeft. Of creëer een volledige fotomuur met fotolijsten waarbij je mixt en matcht met kleuren, formaten en materialen voor een grappig en speels effect. Sissy-Boy heeft modellen met en zonder passe-partout. Niet alleen zorgt het passe-partout voor het beschermen van de foto, maar ook laat het het beeld beter tot zijn recht komen.

Fotolijsten van Sissy-Boy bij je woonaccessoires

De fotolijsten van Sissy-Boy kun je eenvoudig combineren met andere woonaccessoires van Sissy-Boy. Plaats een fotolijst bijvoorbeeld naast een kleurrijke vaas vol geurende bloemen, zet een spiegel met een bijzondere vorm neer of kies de juiste verlichting, kaarsen en kandelaars om de foto's goed uit te lichten. Met de woonaccessoires van Sissy-Boy doe je continu nieuwe inspiratie op.