• Makkelijk retourneren
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language

Tafelkleden

Filteren
Categorieën
Categorieën
Sluiten

Tafelkleden bij Sissy-Boy

Voor de mooiste tafelkleden ben je bij Sissy-Boy op de juiste plek. Met een tafelkleed op de tafel creëer je iedere keer een andere sfeer. Door de uiteenlopende dessins en kleuren binnen de Sissy-Boy Homeland collectie vind je bovendien het juiste tafelkleed dat past bij je interieur. Van aardetinten bij een landelijk interieur tot grappige vintage patronen bij een boho chique stijl.

Een tafelkleed van Sissy-Boy: niet alleen stijlvol, maar ook praktisch

Een tafel krijgt in de eetkamer gedurende de dag veel te verduren. Zo wordt er gegeten met servies en bestek wat op de tafel kan krassen, knutselen en kleuren de kinderen er vrolijk op los en kan een omgevallen glas wijn bij een gezellig diner met vrienden helaas nare vlekken veroorzaken. Een tafelkleed is dan ook niet alleen stijlvol, maar ook geen overbodige luxe. Met een tafelkleed bescherm je tafel voor invloeden van buitenaf, breng je warmte in de ruimte en verhoog je de sfeer.

Tafelkleden bij Sissy-Boy voor ieder moment

De collectie tafelkleden van Sissy-Boy zijn verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren en prints. Kies bijvoorbeeld een tafelkleed met vrolijke madeliefjes print of een rode variant met flaneur dessin voor een gezellig ontbijt met het hele gezin. Heb je binnenkort gasten over de vloer voor een formeel diner? Een linnen tafelkleed in een neutrale tint als wit, lichtgeel of grijs oogt in dat geval luxueus. Een rustig tafelkleed als een roze variant met embroidery afwerking zorgt voor extra vrolijkheid in huis.