• Makkelijk retourneren
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language

Meubels

test
Filteren
Filteren
Sluiten
Pagina 1 2 3 van ... 33 33
Filteren
Filteren
Categorieën
Categorieën
Sluiten
Pagina 1 2 3 van ... 33 33

Meubels van Sissy-Boy

Ben jij op zoek naar meubels met een uitgesproken design én veel comfort? Neem dan een kijkje bij de meubels uit de Sissy-Boy collectie. Onze meubels nodigen uit om te ontspannen na een drukke dag. Met het hele gezin een filmpje kijken op de bank, een goed boek lezen op je favoriete stoel of gezellig tafelen aan jouw houten dinertafel, het kan allemaal met onze prachtig vormgegeven meubels. Van banken tot kasten, je vindt altijd een meubelstuk dat past bij jouw smaak bij Sissy-Boy.

Meubels om te personaliseren

Je geeft altijd jouw persoonlijke draai aan onze meubels door te kiezen voor jouw favoriete kleur en materiaal. Ga jij voor een tijdloze grijze bank voorzien van strakke stoffering of juist voor een kleurrijk exemplaar van zacht velvet? De modulaire banken zijn eenvoudig te mixen en matchen. Hierdoor past het exemplaar dat jij uitzoekt perfect in jouw interieur qua formaat en uitstraling. Met onze unieke woonaccessoires kleed je jouw interieur verder aan. Zo laat jij jouw persoonlijkheid spreken.

Comfortabele meubels voor iedere woonstijl

Wat is jouw woonstijl? Als je op zoek gaat naar nieuwe meubels, is het mooi als deze goed aansluiten bij de rest van je inrichting. De Sissy-Boy meubels staan onder andere goed in een modern, landelijk, industrieel en Scandinavisch interieur. Door voor een bepaalde stijl te kiezen, stem je de meubels prachtig op elkaar af. Met houten meubels, zoals een rotan kast of houten eettafel, voeg je direct veel sfeer en warmte toe.