• Makkelijk retourneren
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language

Algemene onderhoudstips banken

Wanneer je de bank ontvangt kan het zijn dat deze er net iets anders uitziet dan het voorbeeld op basis waarvan je de bank hebt gekocht. De bank moet behandeld worden, waarna de bank weer in zijn oorspronkelijke staat komt. Dit houdt het volgende in:
· Strijk met de hand de kussens glad.
· Positioneer de kussens.
· Corrigeer de elementen die tijdens het transport verschoven zijn.

Zo houd je je bank het langste mooi

· Zet de bank niet volledig in de zon, dit kan na verloop van tijd voor verkleuringen zorgen.
· Vermijd scherp voorwerpen zoals riemen, sieraden en (nagels van) huisdieren. Deze  kunnen de stof beschadigen.
· Zet de bank niet direct tegen een warmtebron. Teveel warmte kan de kwaliteit van de stof en zitschuim beïnvloeden.
· De arm- en rugleuningen zijn niet om op te zitten. Dit kan het meubel beschadigen.
· Staan op de bank, op de bank springen of andere activiteiten dan zitten kunnen beschadigingen veroorzaken en kunnen geen gronde zijn om een klacht in te dienen.
· Spijkerbroeken en andere materialen kunnen verkleuringen veroorzaken op lichte stoffen. Dekens of spreien kunnen ervoor zorgen dat de stof gaat pluizen.
· Voor het gelijkmatig verslijten van de stof, verwissel de kussens geregeld van plaats en keer de kussens om (indien mogelijk).
· Het is aan te bevelen dagelijks de kussens op te schudden. Indien je dit achterwege laat, kan de vulling gaan plakken en inzakken, waarna dit niet meer in goede staat is terug te brengen. Het spreekt voor zich dat zitplaatsen die vaker gebruikt worden, zachter en soepeler aanvoelen dan minder vaak gebruikte zitplaatsen.
· Gebruik geen geurverfrisser voor de stof, deze kunnen een chemische reactie veroorzaken.

Losse draden of haken in de bank

Wanneer er een losse draad verschijnt in de stof van je bank kan je het beste deze terugschuiven in de stof met een stomp voorwerp. We raden het af om de losse draad uit de stof te trekken of af te knippen.

Plooien in de bank

Door het gebruik van de bank zal elke stof enigszins oprekken en dus plooien gaan vertonen. Afhankelijk van de stofsoort ontstaat in meer of mindere mate plooivorming. Vooral in rug kussens, zittingen en eventueel armleggers. Dit hoort bij de eigenschap van stof en is niet iets om je zorgen over te maken.

MARQUIS BANK

De volledige modulaire bank Marquis is in iedere denkbare opstelling te combineren. De krokodillenbek verbindingen tussen de losse elementen is onzichtbaar weg te klikken, waardoor je ze ook vrij in de ruimte kunt plaatsen. De Marquis serie heeft de volgende losse elementen: een stoel, een hocker en een hoekzitting. Ze zijn verkrijgbaar in de stoffen Salvador en Unit. Het frame van de bank is gemaakt van een combinatie van hard en zacht hout. De zitting is gevuld met een combinatie van koudschuim en veren en de rug is gevuld met koudschuim.

MATERIAAL SALVADOR

Het materiaal Salvador is een velvet stof die bestaat uit 100% polyester. Het velvet materiaal zorgt voor een luxe vintage uitstraling en maakt van de bank een echte eyecatcher. Het is beschikbaar in zes kleuren: dark blue 5, dark green 7, olive green 8, brown 15, camel 2 en copper 14.

MATERIAAL ASCOT

Het materiaal Ascot is een geweven bouclé stof van bestaande uit 39% polyacryl, 39% polyester, 14% katoen en 8% wol. Ascot is beschikbaar in twee kleuren: pearl en black.

ONDERHOUD SALVADOR & ASCOT BANKEN

De Salvador en Ascot stoffen kun je gemakkelijk afnemen met een vochtige doek. In geval van vlekken kun je een neutrale zeepoplossing gebruiken om de vlek te verwijderen. Neem na het gebruik van zeep de stof altijd even goed af met een vochtige doek, zodat alle zeepresten verdwijnen. De stof is niet getest op aanvullende behandelingen en daarom raden wij het af de bank te impregneren. Wordt dit toch nodig geacht, dan is dit op eigen risico en adviseren wij dit op een plekje -uit het zicht- uit te testen.

EARL BANK

De Earl banken zijn beschikbaar in verschillende modellen: een standaard 4-zits bank, een losse chaise longue, een losse otto longue en een 1,5-zits bank. Door het handige in-klik systeem verbind je de elementen makkelijk met elkaar. Het frame is gemaakt van hard hout en zacht hout, ook de pootjes zijn gemaakt van hout. De zitting is gevuld met veren en koudschuim en de rug is gevuld met koudschuim. Earl banken zijn beschikbaar in drie stoffen: Forward, Juke en Unit.

MATERIAAL FORWARD

Het Forward materiaal is gemaakt van 100% wol. Hierdoor is het slijtvast én duurzaam. De stof is beschikbaar in de kleuren dark grey 68, light grey 60, shiitake 124 en camel 09.

ONDERHOUD FORWARD BANKEN

Forward materiaal is een hoogwaardig materiaal om een bank mee te bekleden. Houd er rekening mee dat (zoals ook bij wollen kleding bv.) een wollen stof extra vezels bevatten die er op natuurlijke wijze uit zullen komen. Niets om je zorgen over te maken, even stofzuigen en het is verwijderd. Gebruik nooit een roterende borstel, dit beschadigd de stof. Vlekken dienen direct aangepakt te worden, laat de vloeistof niet opdrogen maar gebruik een microvezeldoek met een beetje water en wrijf er zachtjes over heen – niet drukken.

MATERIAAL JUKE

Het Juke materiaal is een velvet stof die bestaat uit 100% polyester. Het velvet materiaal zorgt voor een luxe vintage uitstraling en maakt van de bank een echte eyecatcher. Juke materiaal is beschikbaar in de kleuren honey gold 14, antraciet 79, dark green hunter 156, mid grey 65, grijsblauw 158, green forest 162, oker 132, winered 39, pink 73, roest 126 en sand 03.

ONDERHOUD JUKE BANKEN

De Juke stof is makkelijk te reinigen en kreukt niet. Het materiaal kun je het beste afnemen met een vochtige doek. Heb je een vlek gemaakt op je bank? Gebruik dan een neutrale zeepoplossing om de vlek te verwijderen. Neem vervolgens de stof goed af met een vochtige doek om de zeepresten te verwijderen. De stof is niet getest op aanvullende behandelingen en daarom raden wij af de bank te impregneren. Wordt dit toch nodig geacht, dan is dit op eigen risico en adviseren wij dit middel eerst te testen op een kleine plek uit het zicht om teleurstelling te voorkomen.

MATERIAAL UNIT

Unit materiaal bestaat uit 85% polyester en 15% katoen. Het is beschikbaar in vier kleuren: stone 181, sesame 113, antraciet 67 en magnolia 160.

ONDERHOUD UNIT BANKEN

De Unit stof is makkelijk te reinigen en kreukt niet. Het materiaal kun je het beste afnemen met een vochtige doek. Heb je een vlek gemaakt op je bank? Gebruik dan een neutrale zeepoplossing om de vlek te verwijderen. Neem vervolgens de stof goed af met een vochtige doek om de zeepresten te verwijderen. De stof is niet getest op aanvullende behandelingen en daarom raden wij af de bank te impregneren. Wordt dit toch nodig geacht, dan is dit op eigen risico en adviseren wij dit middel eerst te testen op een kleine plek uit het zicht om teleurstelling te voorkomen.

KING BANK

De King bank is beschikbaar in verschillende modellen: als 3-zits bank zonder chaise longue en als 3-zits bank met een chaise longue rechts óf links. Door het handige in-klik systeem verbind je de elementen makkelijk met elkaar. Het frame van de King banken is gemaakt van houtvezelplaat met grenen. De pootjes zijn gemaakt van plastic in de kleur zwart. Er zitten veren in de zitting, genaamd nosag veren. Dit staat voor ‘no-sag springs’ en letterlijke vertaald zijn dit veren die niet zakken. De veren zijn elektrisch gehad en zo zorgen ze zonder problemen voor jarenlange kwaliteit in het meubel. De zitting en rug zijn gevuld met koudschuim, afgedekt met siliconenvezels en veren. De King bank is beschikbaar in vier verschillende stoffen: Soil, Heritage, Dentro en Lucera.

MATERIAAL SOIL

Soil materiaal is gemaakt van 60% recycled polyester (gemaakt van plastic flessen en verpakkingen dus erg duurzaam) en 40% polyester. Deze stof geeft de bank een zachte, naturel uitstraling. De stof is beschikbaar in de kleuren lichtgrijs 10, naturel 01, oker geel 23, army green 14 en eucalyptus 193.

ONDERHOUD SOIL BANKEN

Laat een natte vlek niet opdrogen en behandel deze direct. Deze stof kun je afnemen met een lichtvochtige doek. In geval van vlekken kun je een neutrale zeepoplossing gebruiken om de vlek te verwijderen. Na het gebruik van zeep altijd de stof even goed afnemen met een vochtige doek, zodat alle zeepresten verdwijnen. De stof is niet getest op aanvullende behandelingen en daarom raden wij het af de bank te impregneren. Wordt dit toch nodig geacht, dan is dit op eigen risico en adviseren wij dit op een plekje -uit het zicht- uit te testen.

MATERIAAL HERITAGE

De Heritage stof bestaat uit 100% polyester. Door de velvet stof heeft de bank een chique, luxe vintage uitstraling. Hij is beschikbaar in de kleuren mustard 520, grass 27, nude 1680 en pacifc 706.

ONDERHOUD HERITAGE BANKEN

Laat een natte vlek niet opdrogen en behandel deze direct. Deze stof kun je afnemen met een lichtvochtige doek. In geval van vlekken kun je een neutrale zeepoplossing gebruiken om de vlek te verwijderen. Na het gebruik van zeep altijd de stof even goed afnemen met een vochtige doek, zodat alle zeepresten verdwijnen. De stof is niet getest op aanvullende behandelingen en daarom raden wij het af de bank te impregneren. Wordt dit toch nodig geacht, dan is dit op eigen risico en adviseren wij dit op een plekje -uit het zicht- uit te testen.

MATERIAAL DENTRO

De Dentro stof is gemaakt van 97% polyester en 3% linnen, wat zorgt voor een mooie uitstraling. Hij is beschikbaar in vier kleuren: ecru 102, beige 5, taupe 12 en brown 15.

ONDERHOUD DENTRO BANKEN

Laat een natte vlek niet opdrogen en behandel deze direct. Deze stof kun je afnemen met een lichtvochtige doek. In geval van vlekken kun je een neutrale zeepoplossing gebruiken om de vlek te verwijderen. Na het gebruik van zeep altijd de stof even goed afnemen met een vochtige doek, zodat alle zeepresten verdwijnen. De stof is niet getest op aanvullende behandelingen en daarom raden wij het af de bank te impregneren. Wordt dit toch nodig geacht, dan is dit op eigen risico en adviseren wij dit op een plekje -uit het zicht- uit te testen.

MATERIAAL LUCERA

De Lucera stof bestaat uit 90% polyester en 10% nylon. De stof is beschikbaar in vier kleuren: Clay 84, sand 5, brown 12 en brick 128.

ONDERHOUD LUCERA BANKEN

Leg een schone, droge doek op de natte aangedane vlek, dan trekt het vuil voornamelijk in deze droge doek en is de vlek al grotendeels verwijderd. Mocht de vlek nog zichtbaar zijn dan adviseren we om minimaal extra vocht te gebruiken om de vlek te verwijderen. Dep de vlek voorzichtig en leg er wederom een schone droge doek op zodat het resterend vuil hier in kan trekken.

SIR BANK

De Sir bank is een luxe bank die door de brede armleuningen een rijke, volle uitstraling heeft. Hij is beschikbaar in vier modellen: een 4-zits bank, een 3-zits bank, een 2,5-zits bank en een hocker. Het frame van de Sir banken is gemaakt van houtvezelplaat van grenen. De pootjes bestaan uit eikenhout in een blanke kleur. Er zitten veren in de zitting, genaamd nosag veren. Dit staat voor ‘no-sag springs’ en letterlijke vertaald zijn dit veren die niet zakken. De veren zijn elektrisch gehad en zo zorgen ze zonder problemen voor jarenlange kwaliteit in het meubel. De zitting en rug zijn gevuld met polyetherschuim afgedekt met de thermo elastische vezels en veren. De Sir bank is beschikbaar in vier verschillende stoffen: Heritage, Dentro, Lucera en Juke.

MATERIAAL HERITAGE

De Heritage stof bestaat uit 100% polyester. Door de velvet stof heeft de bank een chique, luxe vintage uitstraling. Hij is beschikbaar in de kleuren mustard 520, grass 27, nude 1680 en pacifc 706.

ONDERHOUD HERITAGE BANKEN

Laat een natte vlek niet opdrogen en behandel deze direct. Deze stof kun je afnemen met een lichtvochtige doek. In geval van vlekken kun je een neutrale zeepoplossing gebruiken om de vlek te verwijderen. Na het gebruik van zeep altijd de stof even goed afnemen met een vochtige doek, zodat alle zeepresten verdwijnen. De stof is niet getest op aanvullende behandelingen en daarom raden wij het af de bank te impregneren. Wordt dit toch nodig geacht, dan is dit op eigen risico en adviseren wij dit op een plekje -uit het zicht- uit te testen.

MATERIAAL DENTRO

De Dentro stof is gemaakt van 97% polyester en 3% linnen, wat zorgt voor een mooie uitstraling. Hij is beschikbaar in vier kleuren: ecru 102, beige 5, taupe 12 en brown 15.

ONDERHOUD DENTRO BANKEN

Laat een natte vlek niet opdrogen en behandel deze direct. Deze stof kun je afnemen met een lichtvochtige doek. In geval van vlekken kun je een neutrale zeepoplossing gebruiken om de vlek te verwijderen. Na het gebruik van zeep altijd de stof even goed afnemen met een vochtige doek, zodat alle zeepresten verdwijnen. De stof is niet getest op aanvullende behandelingen en daarom raden wij het af de bank te impregneren. Wordt dit toch nodig geacht, dan is dit op eigen risico en adviseren wij dit op een plekje -uit het zicht- uit te testen.

MATERIAAL LUCERA

De Lucera stof bestaat uit 90% polyester en 10% nylon. De stof is beschikbaar in vier kleuren: Clay 84, sand 5, brown 12 en brick 128.

ONDERHOUD LUCERA BANKEN

Leg een schone, droge doek op de natte aangedane vlek, dan trekt het vuil voornamelijk in deze droge doek en is de vlek al grotendeels verwijderd. Mocht de vlek nog zichtbaar zijn dan adviseren we om minimaal extra vocht te gebruiken om de vlek te verwijderen. Dep de vlek voorzichtig en leg er wederom een schone droge doek op zodat het resterend vuil hier in kan trekken.

MATERIAAL JUKE

Het Juke materiaal is een velvet stof die bestaat uit 100% polyester. Het velvet materiaal zorgt voor een luxe vintage uitstraling en maakt van de bank een echte eyecatcher. Juke materiaal is beschikbaar in de kleuren honey gold 14, antraciet 79, dark green hunter 156, mid grey 65, grijsblauw 158, green forest 162, oker 132, winered 39, pink 73, roest 126 en sand 03.

ONDERHOUD JUKE BANKEN

De Juke stof is makkelijk te reinigen en kreukt niet. Het materiaal kun je het beste afnemen met een vochtige doek. Heb je een vlek gemaakt op je bank? Gebruik dan een neutrale zeepoplossing om de vlek te verwijderen. Neem vervolgens de stof goed af met een vochtige doek om de zeepresten te verwijderen. De stof is niet getest op aanvullende behandelingen en daarom raden wij af de bank te impregneren. Wordt dit toch nodig geacht, dan is dit op eigen risico en adviseren wij dit middel eerst te testen op een kleine plek uit het zicht om teleurstelling te voorkomen.

Dame bank

De Dame serie is een serie met een 3-zits bank verkrijgbaar in een caro en facet stof.

Materiaal caro

De caro banken uit de Dame serie zijn gemaakt van 100% polyester met een ingeweven 3D effect. De stof voelt zacht aan, is van goede kwaliteit en geschikt voor intensief gebruik. De stof heeft dankzij de unieke weving een mooie natuurlijke uitstraling.

Onderhoud caro banken

Banken van caro stof kan je het beste afnemen met een vochtige doek. Heb je een vlek gemaakt op je bank? Gebruik dan een neutrale zeepoplossing om de vlek te verwijderen. Neem vervolgens de stof goed af met een vochtige doek om zeepresten te verwijderen. De stof is niet getest op aanvullende behandelingen en daarom raden wij het af de bank te impregneren. Wordt dit toch nodig geacht, dan is dit op eigen risico en adviseren wij dit op een plekje -uit het zicht- uit te testen.

Materiaal facet

De facet banken uit de Dame serie zijn gemaakt van 70% wol en 30% polyester. De luxe vilt stof voelt zacht aan, is van goede kwaliteit en geschikt voor intensief gebruik. Deze stof is slijtvast en duurzaam en geeft een natuurlijke uitstraling.

Onderhoud facet banken

Banken van facet stof kan je het beste afnemen met een vochtige doek. Heb je een vlek gemaakt op je bank? Gebruik dan een neutrale zeepoplossing om de vlek te verwijderen. Neem vervolgens de stof goed af met een vochtige doek om zeepresten te verwijderen. De stof is niet getest op aanvullende behandelingen en daarom raden wij het af de bank te impregneren. Wordt dit toch nodig geacht, dan is dit op eigen risico en adviseren wij dit op een plekje -uit het zicht- uit te testen.

The Duchess bank

The Duchess serie is een serie met één bank in twee verschillende maten: een 2.5-zits en een 3.5-zits, bijpassende loveseat en een hocker. Alle modellen zijn verkrijgbaar in velvet.

Materiaal velvet

De velvet banken zijn gemaakt van 100% polyester met een luxe, fluwelen look. De stof heeft dankzij de unieke samenstelling altijd een vleug en hierdoor een mooie glans. Gebruik je de vleug omhoog, dan oogt de stof warm van kleur. Gebruik je de vleug omlaag, dan krijg je een valere, vintage look. Deze variatie in kleur, bepaald door welke richting de stof op staat én de lichtinval, geeft de fauteuil of bank een chique uitstraling.

Onderhoud velvet banken

De velvet banken en fauteuils kun je gemakkelijk afnemen met een vochtige doek. In geval van vlekken, kun je een neutrale zeepoplossing gebruiken om de vlek te verwijderen. Na het gebruik van zeep altijd de stof even goed afnemen met een vochtige doek, zodat alle zeepresten verdwijnen. De stof is niet getest op aanvullende behandelingen en daarom raden wij het af de bank te impregneren. Wordt dit toch nodig geacht, dan is dit op eigen risico en adviseren wij dit op een plekje -uit het zicht- uit te testen.

Tip: Je kunt af en toe de stof borstelen om te zorgen dat het materiaal zijn glans behoudt. The Duchess bank heeft losse zitkussens, we raden het daarom aan om de kussens regelmatig op te schudden en te verwisselen van positie.

AMSTERDAM bank

De Amsterdam serie is een serie met één bank in drie verschillende maten: een 2.5-zits, een 3.5-zits, een 4-zits, bijpassende loveseat, fauteuil en een hocker. Alle modellen zijn verkrijgbaar in leer, velvet en bouclé.

Materiaal velvet (effen/jungle)

De velvet banken zijn gemaakt van 100% polyester met een luxe, fluwelen look. De stof heeft dankzij de unieke samenstelling altijd een vleug en hierdoor een mooie glans. Gebruik je de vleug omhoog, dan oogt de stof warm van kleur. Gebruik je de vleug omlaag, dan krijg je een valere, vintage look. Deze variatie in kleur, bepaald door welke richting de stof op staat én de lichtinval, geeft de fauteuil of bank een chique uitstraling. Handig: de poten van deze bank kunnen gedemonteerd worden.

Onderhoud velvet banken

De velvet banken en fauteuils kun je gemakkelijk afnemen met een vochtige doek. In geval van vlekken, kun je een neutrale zeepoplossing gebruiken om de vlek te verwijderen. Na het gebruik van zeep altijd de stof even goed afnemen met een vochtige doek, zodat alle zeepresten verdwijnen. De stof is niet getest op aanvullende behandelingen en daarom raden wij het af de bank te impregneren. Wordt dit toch nodig geacht, dan is dit op eigen risico en adviseren wij dit op een plekje -uit het zicht- uit te testen.

Tip: Je kunt af en toe de stof borstelen om te zorgen dat het materiaal zijn glans behoudt. De Amsterdam bank heeft losse zitkussens, we raden het daarom aan om de kussens regelmatig op te schudden en te verwisselen van positie.

Materiaal ecoleer

Al onze leren banken zijn gemaakt van ecoleder. Deze materiaalmix bestaat uit 70% echt leer en 30% polyester. Ecoleder is opgebouwd uit twee lagen: de onderlaag bestaat uit 100% gerecycled leer, wat zorgt voor de natuurlijke en unieke uitstraling. Het leer wordt beschermd door een polyester afdeklaag die oneffenheden voorkomt en zorgt voor een duurzaam combinatiemateriaal.

Verschil ecoleer clean en ecoleer outside

De inside-out stitching heeft een stoere en stedelijke look, doordat de naden zichtbaar zijn aan de buitenzijde. Bij de clean stitching creëer je een strakke look doordat de naden aan de binnenzijde zijn afgewerkt.

Outside-stitching kleuren

De ecoleer outside bank is verkrijgbaar in de kleuren zwart, cognac en groen. Bij de zwarte en cognac bank zijn de uitstaande naden in dezelfde kleur. Bij de groene bank is de afwerking in de kleur cognac en niet in het groen.

Onderhoud ecoleren banken

Het ecoleder van onze banken kun je het best met een vochtige doek schoonmaken. In geval van vlekken kun je een neutrale zeepoplossing gebruiken om de vlek te verwijderen. Na het verwijderen van de vlek raden wij je aan de stof af te nemen met een vochtige doek. Het materiaal mag absoluut niet behandeld worden met vet voor leer. Dat geeft vlekken die er nooit meer uit zullen gaan.

De bank is niet geïmpregneerd en dit is ook niet mogelijk bij de leverancier. Je kunt ervoor kiezen om dit zelf te doen of te laten doen door een specialist. We raden je aan om altijd eerst het middel te testen op een kleine plek uit het zicht om teleurstelling te voorkomen.

Materiaal Bouclé

De bouclé bank uit de Amsterdam serie is gemaakt van 100% polyester met een geweven stof dat een oppervlakte heeft van lusjes. De stof voelt zacht aan, is van goede kwaliteit en geschikt voor intensief gebruik. De stof heeft dankzij de unieke weving een mooie natuurlijke en luxe uitstraling.

Onderhoud bouclé banken

Banken in een bouclé materiaal kan je het beste afnemen met een vochtige doek. Heb je een vlek gemaakt op je bank? Gebruik dan een neutrale zeepoplossing om de vlek te verwijderen. Neem vervolgens de stof goed af met een vochtige doek om zeepresten te verwijderen. De stof is niet getest op aanvullende behandelingen en daarom raden wij het af de bank te impregneren. Wordt dit toch nodig geacht, dan is dit op eigen risico en adviseren wij dit op een plekje -uit het zicht- uit te testen.

De Baron bank

De Baron serie is een serie met één bank in twee verschillende maten: een 2.5-zits en een 3.5-zits, bijpassende lendenkussens en een hocker. Alle modellen zijn verkrijgbaar in drie verschillende stof soorten.

Materiaal Ranch

De Baron banken in de stof Ranch zijn gemaakt van 100% katoen en hebben een vintage uitstraling. Deze stof heeft een speciaal proces ondergaan van verven, wassen en een finishing. Het doek wordt op hoge temperatuur gewassen en vervolgens opgeruwd: de zogeheten stonewash. Na dit proces wordt de stof wederom gewassen en aan speciale ringen gehangen om te drogen. Zo ontstaat een prachtig kleurverloop en krijgt elke stof haar eigen unieke, washed look. Dit geeft de bank een geleefde uitstraling. Het leuke is dat geen enkele bank hetzelfde is! Eenmaal gestoffeerd wordt het karakter van de stof versterkt, net zoals bij je favoriete jeans. Zo horen de witte lijnen die ontstaan bij gebruik bij het vintage karakter van het meubel. Let op: omdat het meubel uit katoen bestaat is er een grote kans op verkleuring. Zet het meubel daarom niet in direct daglicht.

Onderhoud Ranch banken

Het materiaal kun je het beste afnemen met een vochtige doek. Heb je een vlek gemaakt op je bank? Gebruik dan een neutrale zeepoplossing om de vlek te verwijderen. Neem vervolgens de stof goed af met een vochtige doek om de zeepresten te verwijderen. De stof is niet getest op aanvullende behandelingen en daarom raden wij af de bank te impregneren. Wordt dit toch nodig geacht, dan is dit op eigen risico en adviseren wij dit middel eerst te testen op een kleine plek uit het zicht om teleurstelling te voorkomen.

Materiaal Unit

De unit stof bestaat uit 85% polyester en 15% katoen. De stof is makkelijk te reinigen en kreukt niet. De gemêleerde stof is makkelijk te combineren met andere kleuren en heeft een eigentijds karakter. Let op: omdat het meubel deels uit katoen bestaat is er een grote kans op verkleuring. Zet het meubel daarom niet in direct daglicht.

Onderhoud Unit banken

Het materiaal kun je het beste afnemen met een vochtige doek. Heb je een vlek gemaakt op je bank? Gebruik dan een neutrale zeepoplossing om de vlek te verwijderen. Neem vervolgens de stof goed af met een vochtige doek om de zeepresten te verwijderen. De stof is niet getest op aanvullende behandelingen en daarom raden wij af de bank te impregneren. Wordt dit toch nodig geacht, dan is dit op eigen risico en adviseren wij dit middel eerst te testen op een kleine plek uit het zicht om teleurstelling te voorkomen.

Materiaal Baquiera

De unit stof bestaat uit 100% polyester. De stof heeft een 3D effect en een luxe uitstraling door de slubgaren. De stof heeft eigentijdse, moderne kleuren en is makkelijk te combineren. De stof kreukt niet en is makkelijk te reinigen.

Onderhoud Baquiera banken

Het materiaal kun je het beste afnemen met een vochtige doek. Heb je een vlek gemaakt op je bank? Gebruik dan een neutrale zeepoplossing om de vlek te verwijderen. Neem vervolgens de stof goed af met een vochtige doek om de zeepresten te verwijderen. De stof is niet getest op aanvullende behandelingen en daarom raden wij af de bank te impregneren. Wordt dit toch nodig geacht, dan is dit op eigen risico en adviseren wij dit middel eerst te testen op een kleine plek uit het zicht om teleurstelling te voorkomen.

The Duke bank

The Duke serie is een serie met één bank in drie verschillende maten: een 2-zits, een 2.5-zits, een 3.5-zits en bijpassende hocker.

Materiaal melange

De banken uit The Duke serie zijn gemaakt van 100% polyester. Deze melange stof geeft een natuurlijke uitstraling die bij elke woonstijl past. Bijkomend voordeel: een klein vlekje zie je bijna niet! Dankzij het gebruik van duurzame materialen gaat de bank ook nog eens jaren mee.

Onderhoud melange banken

Banken van melange stof kan je het beste afnemen met een vochtige doek. Heb je een vlek gemaakt op je bank? Gebruik dan een neutrale zeepoplossing om de vlek te verwijderen. Neem vervolgens de stof goed af met een vochtige doek om zeepresten te verwijderen. De stof is niet getest op aanvullende behandelingen en daarom raden wij het af de bank te impregneren. Wordt dit toch nodig geacht, dan is dit op eigen risico en adviseren wij dit op een plekje -uit het zicht- uit te testen.