• Makkelijk retourneren
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language

Truien en vesten

test
Filteren
Categorieën
Categorieën
Sluiten
Pagina 1 2 3 van ... 6 6

TRUIEN EN VESTEN BIJ SISSY-BOY

Met het onvoorspelbare weer dat alle kanten op kan gaan in ons land is het verstandig om overal op voorbereid te zijn. Een lekkere warme trui of een dik gebreid vest is hiervoor het ideale kledingstuk. Een ding is zeker: met de uitgebreide collectie truien en vesten van Sissy-Boy zal jij het in ieder geval nooit koud hebben.

TRUIEN EN VESTEN HET HELE JAAR DOOR

Een trui of vest is natuurlijk heerlijk voor tijdens de wat koudere maanden, maar ook in het voorjaar en de zomer is een bijvoorbeeld een licht gebreide trui een welkome aanvulling op je garderobe. Ideaal voor wanneer het toch stiekem nog wel wat afkoelt tijdens die lange zomeravonden op het terras of tijdens die heerlijke late-night strandwandeling. Je slaagt bij Sissy-Boy daarom niet alleen voor grof gebreide wollen exemplaren, maar ook voor wat luchtigere en fijnere truien en vesten.

Truien en vesten zijn redelijk trendgevoelig, maar bieden ook zeker een sterke basis voor elke kledingkast. Wanneer je eenmaal het perfecte exemplaar gevonden hebt, kun je hiermee eindeloos combineren. Zet bijvoorbeeld de toon met een opvallende trui met tekst of all-over print of combineer een trui of vest in een effen kleur gemakkelijk met een mooie denim of andere items uit je garderobe. Met de truien en vesten uit de Women collectie kan je alle kanten op. Ze zijn onmisbaar in elke damesgarderobe en zijn daarmee een echt musthave, het hele jaar door. Vul daarom vandaag nog je garderobe aan met de stijlvolle en speelse truien en vesten van Sissy-Boy!