• Makkelijk retourneren
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language

Vloerkleden

Filteren
Categorieën
Categorieën
Sluiten

Unieke sfeer met vloerkleden van Sissy-Boy

Met een vloerkleed voeg je direct ambiance toe aan jouw interieur. Daarnaast gebruik je een vloerkleed om van diverse ruimtes een geheel te maken en zorgt het voor warmte in huis. Je hebt de keuze uit verschillende vormen en formaten, kleuren, opdrukken en materialen. Bij Sissy-Boy vind je de mooiste vloerkleden voor iedere woonsmaak. Kies voor een kleurpalet dat past bij je spreien en dekens en de kussens op de bank en geniet gelijk van meer sfeer en warmte.

Vloerkleden voor iedere ruimte

Denk jij bij een vloerkleed direct aan de zithoek? Ook op andere plekken in huis staat een vloerkleed erg leuk. Leg een vloerkleed aan het voeteneinde van je bed voor meer kleur en warmte in de slaapkamer, of leg een prachtig exemplaar neer in de hal zodat het fijn binnenkomen is. Een vloerkleed in de eethoek staat niet alleen schitterend, maar is ook praktisch. Je zuigt de kruimels zo op van het kleed en ze vallen minder op dan op een stenen of houten vloer. Kies voor een groot exemplaar zodat alle poten van de stoelen op het kleed passen, ook als de stoelen niet aangeschoven zijn.

Rechthoekige en ronde vloerkleden

Vloerkleden zijn er in allerlei formaten en vormen. Het rechthoekige vloerkleed is de meest gekozen vorm, maar er zijn nog veel meer opties. Ga bijvoorbeeld voor een rond exemplaar voor een speels accent in je woon- of slaapkamer of combineer een rechthoekig vloerkleed met een rond exemplaar. Alles kan en mag!