• Makkelijk retourneren
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language

STYLING TIPS VOOR DE PAASTAFEL

MAAK JOUW EIGEN ETAGÈRE

Niet iedereen heeft een etagère in huis. Toch is dit een echte toevoeging aan jouw paastafel. Door het hoogteverschil, zorg je voor een speels effect en schittert jouw gerecht als middelpunt op de gedekte paastafel.
Wij hebben dé tip voor het creëren van een eenvoudige, eigen etagère:
Plaats een kopje ondersteboven op tafel en plaats hierop een bord. Voilà!

HERGEBRUIK BLOEMEN

Het liefst genieten we zo lang mogelijk van een betoverende, mooie bos bloemen.
Door bloemen die bijna op het einde van hun latijn zijn korter te snijden en in een kleiner vaasje te presenteren, geniet je nóg langer van jouw kleurrijke boeket. Zo heb je niet alleen langer plezier van het boeket, maar heb je ook nog eens een fleurige en speelse toevoeging voor aan jouw paastafel.

Bij Sissy-Boy shop je sierlijke, glazen vaasjes gemaakt van geribbeld glas. Deze kleine vaasjes zijn gemaakt van borosilicaat glas. Dit is dunner maar ook sterker dan normaal glas. Hierdoor heeft het een langere levensduur en geniet je eindeloos van deze romantische, sierlijke vaasjes.

ZO DEK JE JOUW PERFECTE PAASTAFEL

Dit jaar dekken wij bij Sissy-Boy onze paastafel op met grote stapels borden, kopjes en glazen die rammelen en bestek dat rinkelt. Hoe groter de chaos, hoe groter de gezelligheid aan tafel! Dek de tafel met het mooiste tafellinnen, luxe servies in rijke aardetinten en romantische glazen kandelaren. Vul de sierlijke, glazen vaasjes met bloemen en steek tot slot de twisted kaarsen aan voor een betoverende sfeer. Geniet intiem en eindeloos van jouw paasbrunch.