• Makkelijk retourneren
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language

Wonen

test
Filteren
Categorieën
Categorieën
Sluiten
Pagina 1 2 3 van ... 18 18

Wonen

Met de woonaccessoires van Sissy-Boy creëer je van je huis een thuis. Een aantal solide meubels zorgen voor de basis uitstraling van je inrichting, maar met de juiste woonaccessoires geef je hier jouw eigen, persoonlijke draai aan. Sissy-Boy beschikt over een uitgebreide collectie aan accessoires om de ideale sfeer op te roepen. Of je inrichting nu modern, landelijk, industrieel of retro is, bij Sissy-Boy vind je de woondecoratie die bij je past.

Warmte in je huis creëren met de perfecte woonaccessoires

Jouw eigen huis is dé plek om je persoonlijkheid vorm te geven. Zo maak je van een kaal appartement of huis een klein paleisje, jouw thuis. Sissy-Boy biedt dan ook een unieke collectie aan artikelen in allerlei soorten en maten. Bekijk bijvoorbeeld onze vloerkleden die direct een bepaalde sfeer en warmte oproepen. De afmetingen van het vloerkleed zijn hierbij essentieel. Kies je voor een vloerkleed bij de bank? Laat dan een deel van het vloerkleed onder de bank doorlopen. Dit maakt de woonruimte optisch groter en zorgt voor warme voeten als je op de bank aan het loungen bent. Bij een vloerkleed onder de eettafel selecteer je een item dat niet hoogpolig is, zodat iedereen zijn stoel goed kan aanschuiven.

Woonaccessoires om je huis persoonlijkheid te geven

Met de woonaccessoires van Sissy-Boy voeg je niet alleen warmte toe, maar maak je ook je interieur af. Met de fotolijsten van Sissy-Boy laat je vastgelegde dierbare momenten op een unieke wijze in je woning zien. De planten en bloemen in huis zet je in de bijzondere vazen van onze collectie. De vazen van keramiek geven je bloemen een diepere laag, terwijl de glazen vazen een elegante klassieker vormen. Met de verlichting van Sissy-Boy zorg je ook in de avonduren voor een prettige sfeer in je woning.