• Makkelijk retourneren
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language
Lookbooks

Stoelen

Filteren
Lookbooks

Categorieën
Categorieën
Sluiten

Stoelen bij Sissy-Boy

Een statement stoel als ware eye-catcher in je interieur of strakke eetkamerstoelen om comfortabel op de dineren; met de stoelen van Sissy-Boy vind je je favoriete stoel die geschikt is voor de inrichting van je woning. Sissy-Boy beschikt een uiteenlopend aanbod aan schelpstoelen, loveseats en fauteuils, eetkamerstoelen, cocktailstoelen en meer. Ideaal voor extra zitruimte bij je bank voor als je een verjaardagsfeest hebt.

Stoelen van Sissy-Boy in alle vormen en maten

Een stoere marquis stoel in een copper kleur of een velvet loveseat kan een saai hoekje in de woonkamer of gang een bijzonder nieuw elán geven. Met deze stoel kan je je eigen persoonlijkheid in je kamer laten zien; van strak design tot vintage velours, van een effen tijdloze tint tot een kleurrijke print. Belangrijk bij de keuze voor de nieuwe stoel is de hoogte, diepte en grootte van de plaats waar je de stoel wilt plaatsen. Let daarbij de op de meubels die in de directe omgeving van de stoel staan. Een te kleine stoel valt weg in je interieur, terwijl een te grote stoel juist te opvallend kan zijn en het zicht in de volledige ruimte kan verhinderen. Meet van de overige meubels de maten op en zorg dat je deze als uitgangspunt neemt.

Sissy-Boy stoelen voor ieder wooninterieur: van vintage tot modern

Aan de hand van de vorm, de maat of de kleur breng je met de Sissy-Boy stoelen een nieuwe draai aan je interieur. Door de stoel te laten contrasteren met de rest van je woonruimte, laat je de stoel extra opvallen. De afwerking van de stof of de textuur van de stoelleuning kan daarbij al een bijzonder geraffineerd contrast geven om op te vallen. Door te spelen met verschillende materialen past je stoel bij ieder wooninterieur, van landelijk tot modern.