• Makkelijk retourneren
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language

Spiegels

test
Filteren
Categorieën
Categorieën
Sluiten

Sissy-Boy spiegels

Spiegels zijn prachtige woonaccessoires en laten jouw woning ook nog eens optisch groter lijken. Met mooie spiegels haal je meer licht in huis. Wil jij een ruimte, zoals de gang, hoger doen lijken? Gebruik dan een hoge verticale spiegel. Met een horizontale spiegel krijgt een lange, smalle ruimte een ruimtelijker gevoel. Combineer gerust verschillende groottes en vormen voor een speels effect.

Meer licht met spiegels

Met een aantal spiegels die je als een collage tegen de muur hangt, geef je jouw woonkamer of slaapkamer meer licht. Ook zorgen spiegels voor meer diepte en kun je zo een bepaald item in je interieur uitlichten. Plaats bijvoorbeeld een spiegel in een hoekje waar je ook jouw fotolijsten of vazen hebt staan. Veel van de spiegels zijn makkelijk op te hangen met tape, wat ideaal is als je in een huurhuis woont en niet mag boren of als jij je muren heel wilt houden.

Bijzondere spiegels voor aan de muur

Bij Sissy-Boy vind je een aantal bijzondere spiegels waarmee je jouw interieur wat extra's geeft. Kies voor een goudkleurig en rond exemplaar dat in zowel een moderne als Scandinavische woonstijl goed tot zijn recht komt, of ga voor een spiegel met spikes in de vorm van een bloem als eye catcher in jouw botanische interieur. Er zijn ook mooie asymmetrische exemplaren op een houder om neer te zetten, handig voor op je kaptafel, in de gang of om je vakkenkast op te leuken.