• Makkelijk retourneren
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language

Food

test
Filteren
Categorieën
Categorieën
Sluiten
Pagina 1 2 van 2

Food bij Sissy-Boy

Van knapperige chips tot kruidenolie: ook voor het lekkerste eten ben je met de Food van Sissy-Boy op het juiste adres. Sissy-Boy heeft een zorgvuldig assortiment aan food artikelen samengesteld, waarvan het water je meteen in de mond loopt. Niet alleen heerlijk voor jezelf, maar ook als je vrienden of familie over de vloer hebt.

Uiteenlopende chocoladesmaken bij de Food van Sissy-Boy

De ware chocoladeliefhebbers weten de weg naar de Food van Sissy-Boy snel te vinden. Bij Sissy-Boy vind je niet alleen de reguliere smaken als melk, puur en wit. Ook bieden wij unieke combinaties aan als popcorn-butterscotch, zeezout-caramel en hazelnoot-pistache. De chocolade is niet alleen lekker om jezelf mee te verwennen; ook is deze Food van Sissy-Boy perfect om cadeau te geven aan je vrienden of familie.

Ontspannende thee om bij weg te dromen

Met de thee uit het Food assortiment van Sissy-Boy neem je even een momentje voor jezelf. De Pukka thee is samengesteld uit pure ingrediënten om een positieve verandering in jou en de natuur teweeg te brengen. De thee is biologisch en verkrijgbaar in smaken als gember en kaneel. Ideaal in combinatie met een fraai vormgegeven theeglas en lepeltje om de toegevoegde honing of suiker te roeren.

Food bij Sissy-Boy ook voor veganistische leefstijl

Eet je liever geen dierlijke producten? Bij de Sissy-Boy Food artikelen vind je smaakvolle producten voor veganisten. Kies bijvoorbeeld de vegan chips of rode biet flatbread toast voor een versnapering in de keuken. Zo biedt Sissy-Boy Food artikelen voor iedereen, wat zijn of haar voorkeuren ook zijn.