• Makkelijk retourneren
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language

Keukentextiel

test
Filteren
Categorieën
Categorieën
Sluiten
Pagina 1 2 van 2

Kleurrijk keukentextiel bij Sissy-Boy

Na een lange dag op het werk loop jij bij thuiskomst direct door naar de keuken. Even een drankje pakken voordat je aan het avondeten gaat beginnen. De keuken is in veel gevallen het bruisende hart van je woning. Kan jouw keuken wel wat extra huiselijkheid en gezelligheid gebruiken? Met kleurrijk keukentextiel en keukengerei vrolijk je de keuken op of geef je jouw keuken een andere uitstraling.

Keukentextiel voor iedere smaak

Bij Sissy-Boy Homeland vind je alles voor in de keuken. Van theedoeken met een speels printje tot linnen tafellakens. Een tafelkleed beschermt je tafel tegen vlekken en krassen en staat erg warm en gezellig. Het keukentextiel past uitstekend thuis in iedere keuken en eetkamer, wat jouw woonstijl ook is. Ben jij op zoek naar een uniek cadeautje voor een kookliefhebber? Dan is het leuk om opvallende ovenwanten, een grappig schort of nieuwe pannenlappen cadeau te doen.

Keukentextiel netjes opruimen

Wist je dat je keukentextiel netjes op kunt ruimen door ze op te vouwen en achter elkaar neer te zetten? Hierdoor heb je direct overzicht want je ziet in één oogopslag wat je hebt. Met organizers in je keukenlades ontstaan er vakken, wat fijn is als jij graag alles op orde hebt. Er ontstaan vakken waar je gemakkelijk spullen van dezelfde lengte in kunt opbergen. De kleurrijke theedoeken en handdoeken van Sissy-Boy kan je gewoon laten rondslingeren, want door de leuke prints voegen ze veel sfeer toe aan jouw keuken.