• Gratis retourneren
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language

Eigentijds jasje

Komt de Baron je bekend voor? Dat zou zomaar kunnen, want deze nieuwe Sissy-Boy serie is voortgekomen uit onze klassieker de Berlijn. De Baron meubels hebben daardoor hetzelfde vertrouwde gevoel, maar dan op een nieuwe en eigentijdse manier.

Italiaanse plofbank

De Baron bank is een echte plofbank, maar dan wél een met de uitstraling van een Italiaanse design bank. Voor een hoog comfort hoef je bij deze bank dus niet in te leveren op de looks. De bank is uitgevoerd in XL-formaat en met de bijbehorende hocker creëer je zelfs nog meer zitplekken.

Voor het hele gezin

De meubels uit deze serie zijn gemaakt voor het hele gezin. Zo zijn de meubels gemaakt van een onderhoudsvriendelijke gemêleerde stof. Ideaal voor plakkerige kinderhandjes, gezellige borrelavonden en bankhangen met de hond.

Compleet plaatje

De bank bestaat uit twee afzonderlijke delen: de sofa en de lounge. Bestel de bank met een hoek aan de linker- óf rechterkant, maar net wat goed past in jouw woonkamer. De serie is verkrijgbaar in 10 kleuren, zoals grijs en naturel, maar ook blauw en roze. Met de bijbehorende hocker en lendekussens maak je de bank helemaal af!