• Makkelijk retourneren
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language

Hockers en poefjes

Filteren
Categorieën
Categorieën
Sluiten
Pagina 1 2 3 van ... 5 5

Hockers en poefjes van Sissy-Boy

Hockers en poefjes van Sissy-Boy zijn niet alleen handig in gebruik, maar vormen ook de finishing touch bij de inrichting van je wooninterieur. Naast een comfortabele en luxueuze bank of kleurig wandmeubel geef je met een vrolijk gekleurde poef of hocker van Sissy-Boy je interieur in een mum van tijd een bijzondere draai.

Hockers en poefjes van Sissy-Boy: honderden mogelijkheden

De hockers en poefjes van Sissy-Boy zijn multifunctioneel inzetbaar. Creëer bijvoorbeeld een extra zitplaats in je woonkamer, gebruik ze als krukje om bij een hoge plank op je kast te komen of ontspan je voeten op het item als voetenbankje. De hockers en poefjes van Sissy-Boy is bovendien in uiteenlopende kleuren en stoffen verkrijgbaar. Kies bijvoorbeeld een leren hocker in een stoer interieur, of creëer met een zachte, velvet poef juist een landelijke uitstraling. Met een opvallende, vrolijke print ga je volledig mee in de woontrends van het moment, of kies juist voor een neutrale tint voor een tijdloze uitstraling. Bovendien is een hocker of poef van Sissy-Boy niet alleen geschikt voor de woonkamer, maar handig om te gebruiken in de slaapkamer.

Verschil tussen hocker en poefje van Sissy-Boy

Hockers en poefjes mogen niet met elkaar worden verward. De hocker wordt veelal gemaakt van vastere materialen geproduceerd en zijn dan ook handig als bijzettafel of voetenbank. Je kunt hier bijvoorbeeld vazen of een kandelaar op plaatsen. De poef komt van oorsprong uit het Midden-Oosten en geeft een ongedwongen gezellige ambiance aan je woonkamer. Beide woonmeubels passen perfect in ieder soort interieur, vanwege de vele verschillende toepassingen.