• Makkelijk retourneren
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language

Tafels en bijzettafels

test
Filteren
Categorieën
Categorieën
Sluiten

Tafels en bijzettafels bij Sissy-Boy

Uitgebreid dineren aan de eetkamertafel met je vrienden of een handig bijzettafeltje om je kopje koffie op te plaatsen; met de tafels en bijzettafels van Sissy-Boy haal je dit handige en trendy meubelstuk eenvoudig in huis. De tafels en bijzettafels van Sissy-Boy zijn verkrijgbaar in de meest uiteenlopende vormen. Met een vierkante tafel creëer je bijvoorbeeld strakke lijnen voor een modern wooninterieur, terwijl een ronde tafel juist een speels effect geeft in een vintage woonruimte. Met de tafels en bijzettafels van Sissy-Boy geef je de woonruimte een update om jouw persoonlijkheid te laten zien.

Welke tafels en bijzettafels bij Sissy-Boy passen in mijn interieur?

Je gaat verhuizen en wilt een volledig nieuwe set meubels aanschaffen, of zoekt simpelweg een nieuwe eetkamertafel omdat de oude echt aan vervanging toe is. Aangezien de eetkamertafel het middelpunt van je woonkamer vormt, kies je voor een eyecatcher van goede kwaliteit. De tafels en bijzettafels van Sissy-Boy zijn geproduceerd van hoogwaardige hout. Daarnaast zijn de afmetingen van belang. Heb je vaak visite over de vloer, zoals vrienden en familie? Dan is een grotere tafel een aanrader. Als je samen met je partner of alleen in een appartement woont, kun je met een kleinere tafel volstaan. Als vuistregel houdt je 70 centimeter in breedte per persoon aan.

Tafels en bijzettafels van Sissy-Boy vormen de basis van je woonruimte

Naast de bank en kasten zet je met een eetkamertafel de basis van je wooninterieur neer. Als je een landelijk interieur hebt, kies je voor een stijlvolle, houten tafel in een natuurlijke tint. Een strakke zwarte tafel staat bijvoorbeeld perfect in een modern interieur. Met bijzet- en salontafels in verschillende maten en kleuren geef je een speels effect aan je woonruimte. De bijzettafels zijn bovendien praktisch, aangezien je alles wat je nodig hebt op de bank eenvoudig binnen handbereik plaatst.