• Makkelijk retourneren
 • Snelle levering
 • 14 dagen bedenktijd
Country/Language

SERVICE MEUBELS

De bank is natuurlijk hét pronkstuk van je interieur. Op deze pagina lees je alles wat je moet weten voor je een bank aanschaft. Van de bank opmeten en onderhouden, de CBW-voorwaarden tot alles over de levering, ruilen en retourneren.

BANK OPMETEN

Het is van belang dat je een bank kiest die perfect past bij jou en je interieur. Belangrijk hierbij is het formaat van de bank. Past jouw meubel wel in je huis? En hoe staat het meubel in verhouding bij de rest van je meubels? Lees hier alle ins en outs over het opmeten van je bank.

GARANTIE

Op de meubels van Sissy-Boy zijn de CBW-voorwaarden van kracht. Lees hier alles over de CBW-voorwaarden.

Onderhoud banken

Ben jij benieuwd hoe je je bank het beste kan onderhouden? Wij hebben alles over het materiaal en de onderhoudstips hiervan voor jou op een rijtje gezet. Lees hier de volledige care manual. 

BESTELLEN & BEZORGEN

 

BETALEN

Online kan je betalen met iDEAL, PayPal en Creditcard.

VERZENDKOSTEN

De verzendkosten voor banken zijn gratis.

LEVERTIJD

Onze banken worden na bestelling speciaal voor jou gemaakt. De verwachte levertijd ligt tussen de 8 en 12 weken (tenzij anders aangegeven op de bestelpagina). De levertijd is een schatting. Het is dus mogelijk dat jouw bestelling eerder of later wordt geleverd. De verwachte levertijd vind je terug op de bestelpagina.

BEZORGING

Zodra jouw bestelling klaar is voor verzending, ontvang je een mail met daar in een link om je afspraak online in te plannen. Als je niet thuis bent op het moment van de bezorgafspraak, wordt er een nieuwe bezorgafspraak gemaakt. De kosten van de nieuwe bezorgafspraak zijn voor eigen rekening. Deze bedragen €100,-. Indien transport reeds is ingepland, maar je wilt de bezorging naar een andere dag verzetten, dan kost een nieuwe bezorgafspraak €15,-.

Onze banken worden thuis geleverd en gemonteerd. De transporteur levert het artikel af tot in de woonkamer. Bij flats, etagewoningen en appartementen zonder lift tot maximaal de 4de verdieping. De banken worden uitgepakt en gecontroleerd op schade, de pootjes worden onder de bank gemonteerd, elementen aan elkaar geschakeld en het verpakkingsmateriaal wordt door de transporteur mee teruggenomen. Het monteren geldt niet voor hockers, fauteuils en loveseats. Let op! Bewaar van deze artikelen altijd het verpakkingsmateriaal. In het geval van schade zijn foto's van het verpakkingsmateriaal nodig om een klacht in te kunnen dienen.

De overige artikelen van de bankenseries, worden door de transporteur geleverd tot de deur. 

Indien je meerdere artikelen van de bankenseries hebt besteld met verschillende levertijden, dan geldt voor de gehele order de langste levertijd.

Let op! Het is niet mogelijk om een verhuislift in te schakelen via Sissy-Boy of onze transporteur. Dit dient zelf geregeld te worden.

 

RUILEN & RETOURNEREN

 

RUILEN

Artikelen uit onze bankenseries worden speciaal op bestelling gemaakt. Neem contact op met onze Customer Service voor het ruilen van een artikel uit onze bankenseries. Let op: hier zijn retourkosten aan verbonden. 

RETOURNEREN

Indien je een aankoop hebt gedaan via de online store, kun je artikelen retourneren binnen de zichttermijn van 14 dagen. Hier zijn de volgende retourkosten aan verbonden:

 • Bank: €350,-
 • Fauteuil, loveseat, hocker, kast: €250,-
 • Egg chair: €45,-
 • Overige artikelen: gratis

Neem bij een retournering waar kosten aan verbonden zitten altijd contact op met onze Customer Service afdeling. Artikelen uit onze bankenseries worden opgehaald bij de eerste deur op de begane grond. Zorg ervoor dat de artikelen klaar staan wanneer de transporteur het artikel op komt halen.

ANNULEREN

Indien de bestelling nog niet is verstuurd en je de verzendbevestiging nog niet hebt ontvangen kun je telefonisch contact opnemen met de Customer Service om je order te annuleren. Zorg ervoor dat je jouw ordernummer paraat hebt, zo kunnen wij je nog sneller van dienst zijn.

Onze banken worden speciaal voor jou op bestelling gemaakt. Indien je jouw aankoop hebt gedaan via de online store, kun je gebruik maken van het herroepingsrecht - binnen 14 dagen. Als de bezorgafspraak al is ingepland, beschouwen wij de annulering als een retournering. Hier zijn de volgende retourkosten aan verbonden:

 • Retourkosten banken: €350,-
 • Retourkosten loveseat, fauteuil, hocker, kast: €250,-
 • Egg chair: €45,-

Indien je jouw aankoop hebt gedaan in de winkel, kun je de bestelling niet meer kosteloos annuleren. Bij een annulering worden er 25% annuleringskosten in rekening gebracht. Voor meer informatie over annuleren, verwijzen wij je door naar de CBW-voorwaarden.

Artikelen kunnen niet geretourneerd worden in de winkel.

VOORWAARDEN RETOUR

Meubels mogen alleen geretourneerd worden wanneer:

 • Deze ongebruikt zijn
 • In de originele staat verkeren
 • Verpakt zijn in de originele verpakking
 • Binnen de zichttermijn van 14 dagen valt

PROEFZITTEN

Wil je meer informatie over een van onze banken? Of wil je een van onze banken liever eerst in het echt bewonderen en testen, voordat je deze bestelt? Kom dan proefzitten in éénvan onze winkels. Hier vind je een overzicht met welke modellen banken er in jouw favoriete winkel staan.

 

FOLDERS BANKEN

Wil je meer informatie over een van onze banken? Hieronder vind je onze banken folders per serie, voorzien van alle informatie die je nodig hebt:

Amsterdam ecoleer folder
Amsterdam velvet folder
The Duchess folder
The Duke folder
London folder
Baron folder
Dame folder
King folder
Sir folder
Earl folder
Marquis

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze Customer Service afdeling, een van onze winkels of bekijk de veelgestelde vragen.