• Makkelijk retourneren
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language

Accessoires

Filteren
Categorieën
Categorieën
Sluiten

Jongens accessoires voor een eigen stijl

Met de jongens accessoires van Sissy-Boy krijgt jouw kleine man zijn eigen stijl. Een goede manier om te bepalen welke accessoires bij de garderobe van je kind passen, is door te kijken welke setjes je kunt maken. Hou dit ook in je achterhoofd als je nieuwe jongens kleding gaat shoppen. Vervolgens kijk je welke aanvullingen je nog nodig hebt. Denk hierbij aan vrolijke sokken, een mooie riem of stoere cap.

Stoere jongens accessoires voor ieder seizoen

Bij Sissy-Boy vind je de leukste accessoires voor jouw mannetje. In de winter maak je zijn outfit af met warme en vrolijke mutsen, handschoenen en sjaals. Voor de zomer is een toffe zonnebril en mooie pet onmisbaar. Niet alleen bescherm je jouw zoontje tegen de zon, maar hij ziet er ook nog eens erg leuk uit. Door te kiezen voor kwalitatief hoogwaardige accessoires heb je hier nog lang plezier van. Een goede zonnebril draagt je zoontje het hele jaar door, ook als je bijvoorbeeld op wintersport gaat of de zon opzoekt in het najaar.

Vrolijke sokken voor jongens

Leuke sokjes zijn goed te combineren. Met vrolijk gekleurde sokken mag je namelijk lekker gek doen. Mix en match deze met verschillende outfits, voor naar de opvang, naar school, een playdate of gewoon voor thuis. Met gestreepte of kleurrijke sokken voeg je wat kleur toe aan witte of zwarte sneakers of een basic outfit.