• Makkelijk retourneren
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language

Speelgoedwagens

Filteren
Categorieën
Categorieën
Sluiten

Speelgoedwagens voor jong en oud bij Sissy-Boy

Speelgoedwagens van Sissy-Boy zijn niet alleen leuk om mee te spelen, maar staan ook mooi in je interieur. Je kleintje laat zijn of haar creativiteit de vrije loop met een speelgoed tractor of donut-busje. Lekker racen, op een festival staan met lekkere hapjes of onder stoelen en tafels door tuffen: speelgoedauto's staan net als knuffelbeesten en spelletjes garant voor uren speelplezier.

Speelgoedwagen cadeau doen

Ben jij op zoek naar een mooi cadeau voor je zoontje of dochtertje? Of is het kind van een familielid of je vriend(in) binnenkort jarig? Met een speelgoedwagen geef je een leuk cadeau waar kinderen vanaf 2 of 3 jaar al mee kunnen spelen. Kies bijvoorbeeld voor een tijdloze houten speelgoedauto met een retro design. Dit speelgoed gaat jarenlang mee en is eenvoudig schoon te houden door de auto af te nemen met een vochtige doek met enkele druppels milde zeep. Als het speelgoed niet gebruikt wordt, staat het erg leuk als decoratie in de kinderkamer of speelhoek.

Veel speelplezier van speelgoedauto

Een deurtje dat open kan, wielen die ronddraaien, een dak dat van het onderstel af komt, kleintjes beleven heel veel speelplezier aan hun speelgoedauto. Ze spelen gezellig samen met vriendjes of vriendinnetjes of rustig in hun eentje. Het leuke van houten speelgoed is dat het de creativiteit stimuleert vanwege de eenvoud van het ontwerp. Daarnaast is het natuurlijke materiaal helemaal veilig, wat prettig is als jij ook een kindje hebt die alles in zijn of haar mond steekt.