shoppingbag
Close Alternative Icon
20% KORTING* OP GESELECTEERDE MEUBELS UIT DE HOMELAND COLLECTIE | KORTING IS AUTOMATISCH VERREKEND 20% KORTING* OP GESELECTEERDE MEUBELS UIT DE HOMELAND COLLECTIE | KORTING IS AUTOMATISCH VERREKEND

Vind Humpty Dumpty en win €250,- shoptegoed!

Arrow Thin Left Icon Arrow Thin Right Icon
Vind Humpty Dumpty en win €250,- shoptegoed!

Ken jij Humpty Dumpty al? Dit onhandige wezentje is geboren in een oud Engels kinderversje, maar je hangt dit eivormige mannetje nu ook in jouw kerstboom. Hij is namelijk één van de bijzondere items uit de Sissy-Boy kerstcollectie. Lees alles over dit kereltje en ontdek hoe je kans maakt op €250,- shoptegoed. 

Uniek kerstornament

Voor de Humpty Dumpty ornamenten worden bij een Duits familiebedrijf ballen geblazen met 200 jaar oude mallen. Vervolgens krijgt iedere bal armpjes en beentjes. Dit gebeurt door stukjes gloeiendheet glas aan de kerstbal te plakken. Hierna wordt met de hand het gezichtje en de kleertjes op het ornament geschilderd. Een uiterst precies werkje!

Maak kans op €250,- shoptegoed

Humpty Dumpty steelt de show in onze kerstfotografie, waar hij zich stiekem heeft verstopt in iedere foto. Dit kleine vriendje verstopt zich niet alleen in de foto’s, want de komende vier weken is een speciale editie te vinden in één van onze filialen in Nederland. Vind jij de Humpty in het gouden doosje? Dan maak je kans op €250,- shoptegoed!

Wat moet je doen?

De komende weken reist Humpty Dumpty iedere week naar een ander filiaal in Nederland. Vind jij Humpty in het gouden doosje? Plaats een foto op Instagram met #sbwhereishumpty en tag @sissyboy1982. Iedere week wordt 1 winnaar gekozen, die een shoptegoed van €250 wint.