• Makkelijk retourneren
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language

Handschoenen

test
Filteren
Categorieën
Categorieën
Sluiten

HANDSCHOENEN BIJ SISSY-BOY

Wanneer het koud is, is een goed paar handschoenen is geen overbodige luxe. Naast dat handschoenen natuurlijk heel erg praktisch zijn, kunnen ze jouw winteroutfit ook helemaal afmaken. Kies je voor handschoenen of toch voor wanten? Het voordeel van handschoenen zijn dat je gemakkelijk jouw vingers kunt bewegen om bijvoorbeeld jouw sleutels uit je tas te halen. Veel handschoenen van Sissy-Boy hebben een splitje aan de onderkant van de pols, zo kun je de handschoenen gemakkelijk aan en uit doen!

WARMTE

De handschoenen van Sissy-Boy zijn heerlijk warm. Ideaal voor als jij het koude weer op de fiets of te voet moet trotseren. De collectie bestaat uit een aantal verschillende modellen in verschillende kleuren. Zo kies je bijvoorbeeld voor de Hestra rode suéde handschoen of voor de beige handschoenen met gebreide insecten.

Bij Sissy-Boy shop je de perfecte handschoenen en wanten, volledig passend bij jouw jas én in jouw stijl! Zo passen de Lammy bruine leren wanten perfect bij een beige jas of de combineer je de zwarte leren handschoenen perfect bij een cool jack. Draag om jouw look af te maken een bijpassende sjaal waar dezelfde kleuren in terug komen. Om er zeker van te zijn dat je echt geen koude handen of polsen krijgt, shop je lammy handschoenen en wanten bij Sissy-Boy.

HESTRA

Het merk Hestra is opgericht in 1963 door het familiebedrijf Martin Magnusson & Co. Tegenwoordig wordt dit merk geleidt door de derde en vierde generatie. De naam Hestra komt van het kleine dorpje genaamd ‘Hestra’ in Zweden waar het hoofdkantoor zich bevindt. Handschoenen van Hestra zijn te vinden in de handschoenencollectie van Sissy-Boy.