• Snelle levering
  • 45+ winkels
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language

Bestellen & bezorgen

Betalen

Online kan je betalen met iDEAL, PayPal, AfterPay en Creditcard.

Verzendkosten

De verzendkosten bedragen €0,99.

Amsterdam, The Duchess, Londen en de Baron serie

De verzendkosten voor meubels uit Amsterdam, The Duchess, Londen en Baron zijn gratis. Er worden wel retourkosten gerekend. Lees hier alles over het retourneren.

Levertijd

De verwachte levertijd is 2 – 5 werkdagen. De verwachte levertijd vind je terug op de bestelpagina.

Amsterdam, The Duchess, Londen en de Baron serie

Onze artikelen uit de Amsterdam, The Duchess, Londen en de Baron serie worden na bestelling speciaal voor jou gemaakt. De verwachte levertijd ligt tussen de 8 en 12 weken (tenzij anders aangegeven op de bestelpagina). De levertijd is een schatting. Het is dus mogelijk dat jouw bestelling eerder of later wordt geleverd. De verwachte levertijd vind je terug op de bestelpagina.

Bezorging

De bestelling wordt op het aangegeven afleveradres bezorgd door DHL. Via de mail word je door DHL op de hoogte gehouden van het bezorgmoment. Ook kun je op de website van DHL jouw bezorgdatum, tijdvenster en locatie bekijken. Ben je niet thuis? Dan wordt het pakket bij de buren aangeboden. Kunnen je buren het pakket ook niet aannemen? Dan ontvang je een e-mail van DHL én een kaart in de brievenbus dat jouw pakket de volgende dag op te halen is bij het dichtstbijzijnde DHL ServicePoint. Vanaf dat moment kan je online het bezorgmoment wijzigen (dit is mogelijk tot 23.59u). Je hebt de keuze uit: een ander moment of locatie of je laat het pakket bij je buren bezorgen.

Amsterdam, The Duchess, Londen en de Baron serie

Zodra jouw bestelling klaar is voor verzending, ontvang je een mail met daar in een link om je afspraak online in te plannen. Als je niet thuis bent op het moment van de bezorgafspraak, wordt er een nieuwe bezorgafspraak gemaakt. De kosten van de nieuwe bezorgafspraak zijn voor eigen rekening.

Indien je meerdere artikelen uit bovenstaande series hebt besteld met verschillende levertijden, dan geldt voor de gehele order de langste levertijd.

Let op! Het is niet mogelijk om een verhuislift in te schakelen via Sissy-Boy of onze transporteur. Dit dient zelf geregeld te worden.

Heb je een vraag?

Bekijk de veelgestelde vragen, wie weet staat jouw vraag hier tussen.

Staat je antwoord hier niet tussen of is er iets misgegaan? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact op met onze Customer Service, wij helpen je graag!