• Makkelijk retourneren
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language

Bestellen & Bezorgen

BETALEN
Online kan je betalen met iDEAL, PayPal, Riverty en Creditcard.

VERZENDKOSTEN
De verzendkosten bedragen €1,99, met uitzondering van meubels.

LEVERTIJD
De verwachte levertijd is 1 – 3 werkdagen. De verwachte levertijd vind je terug op de bestelpagina.

BEZORGING
De bestelling wordt op het aangegeven afleveradres bezorgd door DHL. Via de mail word je door DHL op de hoogte gehouden van het bezorgmoment. Ook kun je op de website van DHL jouw bezorgdatum, tijdvenster en locatie bekijken. Ben je niet thuis? Dan wordt het pakket bij de buren aangeboden. Kunnen je buren het pakket ook niet aannemen? Dan ontvang je een e-mail van DHL én een kaart in de brievenbus dat jouw pakket de volgende dag op te halen is bij het dichtstbijzijnde DHL ServicePoint. Vanaf dat moment kan je online het bezorgmoment wijzigen (dit is mogelijk tot 23.59u). Je hebt de keuze uit: een ander moment of locatie of je laat het pakket bij je buren bezorgen. Artikelen met grote afmetingen kunnen niet bij een servicepunt worden bezorgd.

Ophalen in een Sissy-Boy winkel

Heb je bij je online bestelling gekozen voor de optie ‘ophalen in de winkel’ dan kun je na de ophaalbevestiging per e-mail, het pakket ophalen in de door jouw gekozen Sissy-Boy winkel. Dit is mogelijk in alle Sissy-Boy filialen in Nederland en België. Vergeet niet een geldig ID-bewijs en de ophaalbevestiging mee te nemen. Het pakket blijft 7 dagen bij de winkel liggen. Als het pakket niet binnen die tijd is opgehaald zijn wij genoodzaakt de bestelling automatisch te annuleren.

HEB JE EEN VRAAG?
Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact op met onze Customer Service, wij helpen je graag!

 

Bestellen & Bezorgen bankenseries

BETALEN
Online kan je betalen met iDEAL, PayPal en Creditcard.

VERZENDKOSTEN
De verzendkosten voor banken zijn gratis. Er worden wel retourkosten gerekend. Lees hier alles over het retourneren.

LEVERTIJD
Onze banken worden na bestelling speciaal voor jou gemaakt. De verwachte levertijd ligt tussen de 8 en 12 weken (tenzij anders aangegeven op de bestelpagina). De levertijd is een schatting. Het is dus mogelijk dat jouw bestelling eerder of later wordt geleverd. De verwachte levertijd vind je terug op de bestelpagina.

BEZORGING
Zodra jouw bestelling klaar is voor verzending, ontvang je een mail met daar in een link om je afspraak online in te plannen. Als je niet thuis bent op het moment van de bezorgafspraak, wordt er een nieuwe bezorgafspraak gemaakt. De kosten van de nieuwe bezorgafspraak zijn voor eigen rekening. Deze bedragen €100,-. Indien transport reeds is ingepland, maar je wilt de bezorging naar een andere dag verzetten, dan kost een nieuwe bezorgafspraak € 15,00.

Onze banken worden thuis geleverd en gemonteerd. De transporteur levert het artikel af tot in de woonkamer. Bij flats, etagewoningen en appartementen zonder lift tot maximaal de 4de verdieping. De banken worden uitgepakt en gecontroleerd op schade, de pootjes worden onder de bank gemonteerd, elementen aan elkaar geschakeld en het verpakkingsmateriaal wordt door de transporteur mee terug genomen.

De overige artikelen van de bankenseries, worden door de transporteur geleverd tot de deur.

Indien je meerdere artikelen van de bankenseries hebt besteld met verschillende levertijden, dan geldt voor de gehele order de langste levertijd.

Let op! Het is niet mogelijk om een verhuislift in te schakelen via Sissy-Boy of onze transporteur. Dit dient zelf geregeld te worden.

HEB JE EEN VRAAG?
Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact op met onze Customer Service, wij helpen je graag!