• Snelle levering
 • 45+ winkels
 • 14 dagen bedenktijd
Country/Language

Annuleren, ruilen & retourneren

Annuleren

Indien de bestelling nog niet is verstuurd en je de verzendbevestiging nog niet heeft ontvangen kun je telefonisch contact opnemen met de Customer Service om je order te annuleren. Zorg ervoor dat je jouw ordernummer paraat hebt, zo kunnen wij je nog sneller van dienst zijn.

Amsterdam, The Duchess, Londen en de Baron serie

De Amsterdam, The Duchess, Londen en de Baron serie worden speciaal voor jou op bestelling gemaakt. Indien je jouw aankoop hebt gedaan via de online store, kun je gebruik maken van het herroepingsrecht - binnen 14 dagen. Als de bezorgafspraak al is ingepland, beschouwen wij de annulering als een retournering. Hier zijn de volgende retourkosten aan verbonden:

 • Retourkosten banken: €350,-
 • Retourkosten loveseat, fauteuil, hocker, kast: €250,-

Indien je jouw aankoop hebt gedaan in de winkel, kun je de bestelling niet meer kosteloos annuleren. Bij een annulering worden er 25% annuleringskosten in rekening gebracht. Voor meer informatie over annuleren, verwijzen wij je door naar de CBW-voorwaarden.

Ruilen

Wil je een artikel ruilen? Stuur het artikel retour en plaats een nieuwe bestelling. De eerste aankoop zal dan gecrediteerd worden, de tweede aankoop dient betaald te worden.

Amsterdam, The Duchess, Londen en de Baron serie

Neem contact op met onze Customer Service voor het retourneren van een artikel uit de Amsterdam, The Duchess, Londen of de Baron serie. Let op: hier zitten retourkosten aan verbonden. Het ruilen van een artikel uit een van deze series is niet mogelijk, omdat deze artikelen speciaal op bestelling worden gemaakt.

Retourneren

Indien je een aankoop hebt gedaan via de online store, kun je artikelen retourneren binnen de zichttermijn van 14 dagen. Hier zijn de volgende retourkosten aan verbonden:

 • Bank: €350,-
 • Fauteuil, loveseat, hocker, kast: €250,-
 • Egg chair: €45,-
 • Overige artikelen: gratis

Neem bij een retournering waar kosten aan verbonden zitten altijd contact op met onze Customer Service afdeling. Artikelen van de Amsterdam, The Duchess, Londen en de Baron serie worden opgehaald bij de eerste deur op de begane grond. Zorg ervoor dat de artikelen klaar staan wanneer de transporteur het artikel op komt halen.

Artikelen kunnen niet geretourneerd worden in de winkel.

Voorwaarden retour

 • Artikelen mogen alleen geretourneerd worden wanneer deze ongebruikt/ongedragen zijn, in de originele staat verkeren en verpakt in de originele verpakking, inclusief kaartjes, labels en dergelijke.
 • Wanneer je een artikel retourneert dien je de originele pakbon bij te voegen.
 • Sieraden kunnen niet geruild of geretourneerd worden.

Retourtermijn

De retourtermijn is 14 dagen vanaf de eerste dag na levering.

Retourproces online bestelling

Volg onderstaand proces voor het retourneren van jouw online fashion of homeland bestelling.

 1. Verpak de artikelen samen met de pakbon (die je in je pakket hebt ontvangen) in de originele verpakking en plaats deze in de verzendzak.
 2. Plak het meegeleverde DHL retourlabel over het originele verzendlabel op de verzendzak. Ben je jouw retourlabel kwijt? Neem dan contact op met onze Customer Service.
 3. Geef het pakket af bij een DHL ServicePoint.
 4. Na afgifte van het pakket ontvang je een verzendbewijs. Bewaar het verzendbewijs totdat je een bevestiging per e-mail ontvangt dat je pakket in goede orde is ontvangen, Sissy-Boy is niet verantwoordelijk bij verlies van je pakket.

Let op! Bovenstaand retourproces geldt niet voor artikelen van de Amsterdam, The Duchess, Londen en de Baron serie. Neem hiervoor contact op met onze Customer Service.

Financiële afhandeling

Je hebt 14 dagen bedenktijd vanaf het moment dat je jouw bestelling ontvangen hebt. Op het moment dat wij je pakket retour hebben verwerkt, ontvang je automatisch een retourbevestiging via de mail. Wij storten dan zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 5 - 10 werkdagen het aankoopbedrag terug.

Heb je AfterPay gekozen als betaalmethode? Zodra het pakket bij ons binnen is wordt AfterPay automatisch geïnformeerd en wordt er een nieuwe factuur via e-mail naar je verzonden. Heb je al betaald? Dan wordt er zo spoedig mogelijk, maar binnen 5 - 10 werkdagen, het bedrag aan je terugbetaald door AfterPay.

Retourproces winkelbestelling

 1. Verpak de artikelen in de originele verpakking.
 2. Neem de pakbon en de originele kassabon die je in de winkel hebt ontvangen mee. Zonder de pakbon en kassabon kunnen wij het product helaas niet in ontvangst nemen.
 3. Bezoek een van onze Sissy-Boy winkels – ongeacht waar het product gekocht is.
 4. Het bedrag wordt retour gepind.

Garantie

Op onze artikelen uit de Amsterdam, The Duchess, Londen en Baron serie heb je een garantie van 2 jaar. Voor meer informatie verwijzen wij naar de CBW voorwaarden.

Herroepingsrecht

Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht dien je het modelformulier in te vullen. Je bent niet verplicht om dit formulier te gebruiken.

Heb je nog vragen over het retourproces? Bekijk dan de veelgestelde vragen.