• Makkelijk retourneren
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language

Kaarsen

Filteren
Categorieën
Categorieën
Sluiten
Pagina 1 2 3 van ... 4 4

Kaarsen

Met kaarsen maak je het direct gezellig in huis. De dansende vlammetjes, de rustgevende geur en de romantische uitstraling zorgen voor extra sfeer. Van dinerkaarsen voor een romantisch diner bij kaarslicht tot geurkaarsen met een heerlijke geur of een klein waxinelichtje in een kleurrijk kaarshoudertje, Sissy-Boy heeft wat jij zoekt. Kaarsen zijn niet alleen leuk om voor jezelf te kopen, maar ook uitermate geschikt als cadeautje.

Dinerkaarsen online shoppen

Bij Sissy-Boy shop je dinerkaarsen in diverse kleuren, vormen en maten. Door met de verschillende hoogtes van de kaarsen te spelen en rechte en gedraaide kaarsen met elkaar te combineren, creëer je een speels effect. Zet de dinerkaarsen bijvoorbeeld neer op de eettafel, plaats ze in de vensterbank of zet ze in een vakkenkast in een mooi vormgegeven kandelaar uit de uitgebreide wonen collectie. Kaarsen maken het gezellig in huis en zorgen ervoor dat je de uitstraling van je (woon)kamer eenvoudig aan kunt passen. Naast dinerkaarsen in een elegante kandelaar is het ook leuk om te variëren met geurkaarsen die in diverse soorten pot of glas zitten. Ook de kleur van de kaars maakt echt het verschil.

Geurkaarsen Sissy-Boy Homeland collectie

Het is heerlijk thuiskomen in een kamer die lekker geurt. Met de geurkaarsen van Sissy-Boy zorg je voor een geur die past bij je stemming of bij het seizoen, van een zoetige bloemengeur tot de aardse geur van kruiden en bladeren.