• Makkelijk retourneren
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language

Pasen

test
Filteren
Categorieën
Categorieën
Sluiten
Pagina 1 2 van 2

PASEN MET SISSY-BOY

Het is weer zo ver, de tafel kan gedekt worden voor Pasen! Met de paas collectie van Sissy-Boy haal je alle benodigdheden in huis om een onvergetelijke tijd te beleven met Pasen. Van eierdopjes bij een uitgebreid paasontbijt met het gezin of vrienden, tot kleurrijke kaarsen met handgeschilderde prints die als finishing touch gebruikt kunnen worden. Versier niet alleen de tafel met Pasen, maar ook je huis! We hebben feestelijke versieringen van rozetten, tot versieringen voor je paastak om jouw tafel, eetkamer of woonkamer volledig te transformeren tot een gezellig en versierd huis deze paasdagen.

VOOR ELK MOMENT VAN HET JAAR

Niet alleen met Pasen kan je deze paas artikelen gebruiken, je kunt ze voor elke speciale gelegenheid tevoorschijn halen. Voor Pasen hebben we rozetten met printjes ontworpen, maar deze kunnen uiteraard ook voor andere gelegenheden gebruikt worden. De paaseieren hebben dit jaar een nieuw jasje gekregen. We hebben ornamenten van papier-maché en papier om in de paastak te hangen. Zo ook de servetten, het tafellaken en het servies met een unieke print. Pak je liever dit jaar uit met speels en uniek glaswerk? Dan ben je hier op het juiste adres. Gebruik een mooie karaf voor zelfgemaakte ijsthee tijdens een picknick op een zomerse dag, of serveer er een lekkere zomerse sangria met vers gesneden fruit in.

SAMEN GENIETEN MET SISSY-BOY

Bij Sissy-Boy draait het in het dagelijkse leven om het genieten van de kleine dingen. Het meest kostbaar zijn herinneringen en belevingen, daarom pakken wij met alle seizoenen en feestdagen zo uit. Van knuffels waar de kleintjes een hechte band mee opbouwen, naar woonaccessoires waar jij je huis mee opfleurt of juist bestek om je tafel nog net wat meer mee te versieren. Het leven is een feestje waarvan genoten moet worden, samen met familie en vrienden of zelfs alleen. Maak tijd voor elkaar, maar ook voor jezelf. Geniet, samen met Sissy-Boy.