• Makkelijk retourneren
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language

Accessoires

Filteren
Categorieën
Categorieën
Sluiten

Meisjes accessoires bij Sissy-Boy

Een kleurrijke scrunchie om een eigenwijze haarlok vrolijk uit het gezicht te houden of een rieten hoed om het zonlicht op een grappige manier te filteren; met de meisjes accessoires van Sissy-Boy zetten kinderen smaakvolle accenten op hun look neer. De accessoires combineer je bijvoorbeeld bij een denim blouse met ruffles en broek of een gestreepte meisjesjurk.

Trendy en praktisch: de meisjes accessoires van Sissy-Boy

Niet alleen maak je met de Meisjes Accessoires van Sissy-Boy een stylish statement, ook bieden ze veel praktische voordelen. Zo vormt een rugtas met vrolijke print een handige metgezel naar school. Niet alleen wandelt je kind zo zelfverzekerd en stijlvol naar school, ook zijn de tassen groot genoeg voor schoolspullen, een smartphone, sleutels en een lippenbalsem.

Zonnige meisjes accessoires van Sissy-Boy tijdens de zomer

Niet alleen oogt je dochter met een zonnebril superstoer of glamoureus, ook biedt dit meisjes accessoire van Sissy-Boy de broodnodige bescherming tegen UV-straling. Zeker gedurende de zomermaanden in de felle zon is een zonnebril onmisbaar. Met een sportieve pet of vrolijke zonnehoed schijnt bovendien de zomerzon niet direct op het hoofd van je kind.

Warm in koude wintermaanden met de meisjes accessoires van Sissy-Boy

Met de mutsen, sjaals en wanten blijft je dochter aangenaam warm wanneer het kwik onder nul daalt. Of kies voor de fraaie oorwarmers van nepbont, zodat je dochter heerlijk kan buitenspelen tijdens de frisse seizoenen.