• Makkelijk retourneren
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language

Swimwear

Filteren
Categorieën
Categorieën
Sluiten

Meisjes Swimwear van Sissy-Boy

Gaan jullie binnenkort op reis naar een zonovergoten strand of wil je ervan verzekerd zijn dat je tijdens de warme dagen in Nederland over de juiste bikini of badpak beschikt? Geniet van de voorpret en shop de mooiste meisjes swimwear bij Sissy-Boy. Met opvallende prints en vrolijke dessins waan je jezelf al snel in tropische temperaturen. Combineer de meisjes swimwear van Sissy-Boy met een trendy accesoire als een zonnebril en hoed, zwierige bloemetjesjurk en mooie sandalen en je dochter is klaar voor de zomervakantie!

Meisjes Swimwear van Sissy-Boy in allerlei maten

Meisjes maken in de loop der jaren een enorme groeispurt mee. Daarom biedt Sissy-Boy een meisjes swimwear collectie aan in een grote verscheidenheid van maten; van maat 98 tot en met 176. Zo scoor je gegarandeerd een grappige nieuwe bikini die als gegoten past. De maten tot en met 106 zijn over het algemeen geschikt voor peuters in de leeftijd 3 tot 4 jaar, de maten 116 tot en met 152 voor kinderen van 5 tot 12 jaar, terwijl tienermeiden maat 164 en 176 dragen.

Maximaal draagcomfort bij de meisjes swimwear van Sissy-Boy

Sissy-Boy maakt gebruik van comfortabele materialen voor het produceren van de meisjes swimwear. In combinatie met de juiste maat geeft de bikini of het badpak maximale bewegingsvrijheid en een aangenaam draaggevoel. Zorg dan ook dat de bandjes of het bikinibroekje niet te strak zitten. Dat geeft namelijk geen optimale bewegingsvrijheid tijdens het zwemmen in het water. Een bikini top moet echter ook weer niet te los zitten, anders blijft het niet op zijn plek. Meisjes swimwear met brede bandjes aan de top blijven over het algemeen beter zitten. Door de brede collectie van meisjes swimwear van Sissy-Boy slaag je gegarandeerd voor een spetterende bikini.