• Makkelijk retourneren
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language

De Botanic Monkey print

De print, geïnspireerd op de natuur, speelt dit jaar een grote rol in de Homeland collectie. Deze Botanic Monkey print is exclusief voor Sissy-Boy getekend door grafisch designer Joan An Beaudoin. Je ziet het aapje terug op verschillende meubels in de collectie, van een comfortabele loveseat tot een cocktailstoeltje en poef, maar ook op accessoires, zoals een velvet sierkussen.

Het gezicht achter de print

Joan An is het creatieve brein van deze print. De Nederlands-Amerikaanse is geboren in Zürich, maar groeide op in Nederland. Na haar studie aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag werkte ze onder andere bij een reclamebureau. Inmiddels werkt ze als freelance art director en designer. Ze vertelt: "Een van de dingen die ik doe, is illustreren voor Sissy-Boy. Daarnaast schilder ik veel en vind ik het leuk om concepten te bedenken en uit te voeren. Daarvan heb ik ook mijn werk gemaakt als freelancer."

Creatief proces

Er zit een heel creatief proces achter de Botanic Monkey print. Joan An vertelt: "Na een briefing laat ik eerst de opdracht bezinken. Net voor ik wil gaan slapen komen alle ideeën. Daarom heb ik een schetsboek naast mijn bed liggen." Haar inspiratie haalt ze veelal uit het dagelijkse leven: mensen, gesprekken, kleuren en muziek. "Wat eigenlijk niet!" Het verhaal achter de Botanic Monkey print is geïnspireerd op Alice in Wonderland die tijdens haar reis allerlei gekke beesten en planten tegenkomt.

Maak kennis met Joan An Beaudoin: