• Makkelijk retourneren
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language

Stationery

test
Filteren
Categorieën
Categorieën
Sluiten
Pagina 1 2 3 van 3

Sissy-Boy stationery

Bij Sissy-Boy zijn we gek op mooie en unieke stationery! Met de notitieboekjes, planners, pennen, potloden en andere leuke bureauaccessoires fleur je jouw werkplek helemaal op. De prints die op de stationery staan zijn ontworpen door onze eigen designers en daardoor leuk te matchen met andere items uit de collectie, zoals de woonaccessoires of sierkussens .

Gezellige en geordende werkplek

Jouw werkplek moet natuurlijk functioneel zijn, maar ook wil je hier een inspirerende en leuke plek van maken. Met de stationery van Sissy-Boy geef je jouw thuiskantoor net een beetje extra's. Het decoreren van je werkplek vergt een beetje creativiteit. Met de juiste items ziet je thuiswerkplek er in een mum van tijd vrolijker en meer geordend uit. Zet bakjes neer waarin je jouw post-its, paperclips en andere kleine spulletjes kunt bewaren en gebruik een mooie linnen pennendoos voor je pennen en potloden. Hoe sneller je jouw spullen kunt terugvinden, hoe productiever jij je werktijd doorbrengt!

Planners en notitieboekjes

Jij werkt efficiënter door jouw to-do-lijstjes op te schrijven in een mooi notitieboekje en je afspraken eenvoudig in te plannen met behulp van een schitterend vormgegeven weekplanner. De stationary van Sissy-Boy is niet alleen erg praktisch, maar ook voorzien van de mooiste designs zodat je hier een goed gevoel van krijgt. Werken of studeren wordt een feestje met de diverse leuke bureauaccessoires! Natuurlijk kun je de stationary ook gebruiken om lekker creatief bezig te zijn. Gebruik jouw notitieboekje om onderweg in te schetsen of te droedelen en schrijf goede ideeën direct op.