• Makkelijk retourneren
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language

Verzorging

test
Filteren
Categorieën
Categorieën
Sluiten
Pagina 1 2 van 2

Sissy-Boy verzorgingsproducten

Een weldadige hydraterende gezichtscrème, een heerlijk geurend parfum of een mooi flesje met handzeep: verzorgingsproducten zijn leuk om te krijgen en te geven. De verzorging van Sissy-Boy staat leuk in de badkamer naast jouw badkameraccessoires en ruikt erg lekker. Een ideaal cadeautje voor jezelf of voor jouw beste vriendin of partner. Uiteraard zijn de producten verpakt in de mooiste verpakkingen.

Natuurlijke verzorgingsproducten

Bij Sissy-Boy selecteren wij de meest duurzame, natuurlijke en heerlijke verzorging voor huid en haar. Kies bijvoorbeeld voor een zeeppakket dat bestaat uit lichaams- en handzepen, een scrubzeep en een haarzeep. Deze natuurlijke shampoo is verpakkingsvrij en heeft daardoor een lagere impact op de natuur. Ook zijn de natuurlijke ingrediënten minder schadelijk. Voor de lekkere geuren wordt onder meer gebruik gemaakt van lavendel en rozemarijn, cederhout en eucalyptus en havermelk en zoete citrusgeuren. De handlotion en zeep staat mooi op je badkamermeubel of in het toilet. Gebruik een voedende hand lotion na het wassen van je handen of op het moment dat je handen wat extra zorg en aandacht nodig hebben.

Sissy-Boy parfum

Jouw favoriete luchtje zegt veel over wie jij bent als persoon. De geuren in het assortiment van Sissy-Boy zijn zowel geschikt voor mannen als vrouwen. Kies voor een heerlijk geurend parfum met noten van roos, patchouli en musk of ga voor een fris luchtje met een aquatische citrusgeur. Spray wat van het parfum op je haar zodat de lekkere lucht langer om je heen blijft hangen.