• Makkelijk retourneren
 • Snelle levering
 • 14 dagen bedenktijd
Country/Language

Klantenservice

Betalen

Betalen

 • Online kan je betalen met iDEAL, PayPal, Riverty en Creditcard. In de winkel kan je betalen met pin, contant geld, Creditcard, Sissy-Boy cadeaukaart en een Sissy-Boy Family voucher.

  Sissy-Boy banken

  Wanneer je een artikel uit een van onze bankenseries bestelt via de webshop, dan betaal je altijd bij de aankoop het volledige bedrag (100%) van de bestelling. Betalen met Riverty voor de bankenseries is niet mogelijk.

  Wanneer je een artikel uit een van deze series via de winkel bestelt, dan doe je eerst een aanbetaling van 25%. Twee weken voor de verwachte leverdatum bij de transporteur ontvang je een e-mail met daarin een betaallink voor het restbedrag van 75%. Via deze link kun je betalen met iDEAL, Creditcard en PayPal.

  ·         De betaallink is eenmalig te gebruiken. Denk daarom aan alle benodigdheden (creditcard gegevens, reader etc.) om de betaling succesvol af te ronden.
  ·         Heb je geen betaallink ontvangen? Controleer dan de spam folder van jouw mailbox. 
  ·         Jouw bestelling wordt pas vrijgegeven wanneer de betaling is voldaan.
  ·         Het is niet mogelijk om (een deel van) de restbetaling te doen met een Sissy-Boy cadeaukaart of Sissy-Boy Family voucher.
  ·         Voor Belgische klanten is het mogelijk om de restbetaling te voldoen via Creditcard, Paypal en Bancontact.

 • Voor het gebruik van Riverty betaal je €1,25 transactiekosten. Na ontvangst van je bestelling ontvang je van Riverty per e-mail een betaaloverzicht. Je kunt nu gemakkelijk het orderbedrag binnen 14 dagen betalen door middel van overschrijving of de iDEAL betaalbutton in de digitale factuur. Indien de volledige order geretourneerd of geannuleerd wordt, komen de transactiekosten te vervallen. 

 • Wanneer de bestelling wordt geplaatst wordt deze direct door Riverty gefactureerd. Het kan dus voorkomen dat je al een factuur ontvangt van Riverty zonder dat de artikelen daadwerkelijk zijn geleverd. Wanneer het artikel onverhoopt niet geleverd kan worden of retour wordt gezonden dan zorgt Sissy-Boy voor de retourbetaling of het laten vervallen van de vordering. Riverty stuurt op dat moment een vernieuwde factuur of een bericht dat de vordering is komen te vervallen. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de betaling.

 • Volg deze   link of neem direct contact op met de klantenservice van Riverty via 020-7230270.

   

   

 • Nee, een Sissy-Boy cadeaukaart is onbeperkt geldig en in te leveren in alle Sissy-Boy winkels. In de online store kan momenteel niet betaald worden met een cadeaukaart.

  Een cadeaukaart kan niet ingenomen worden voor retour.

Wij helpen je graag!

Staat jouw vraag hier niet tussen of heb je een dringende vraag? Neem dan contact op met onze Customer Service via onderstaande gegevens of chat met een van onze medewerkers. Wij helpen je graag!

Op werkdagen van 9:00-17:00u telefonisch bereikbaar.

Vind mijn winkel