• Makkelijk retourneren
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language

T-shirts

test
Filteren
Categorieën
Categorieën
Sluiten
Pagina 1 2 van 2

Jongens T-shirts van Sissy-Boy

Vul de kledingkast van je zoon aan met de grappige jongens T-shirts van Sissy-Boy. Dankzij de vele kleuren, patronen en prints is het t-shirt één van de meest veelzijdige items voor je kinderen waar je eindeloos mee kunt variëren. Gedurende warme zomermaanden draagt je zoon het jongens T-shirt van Sissy-Boy met een korte broek, terwijl op frissere dagen je een gekleurd shirt draagt met een lange broek en een vest. Met een stoere pet, zonnebril of rugzak als accessoire maak je de outfit van je zoon helemaal af.

Jongens T-shirts van Sissy-Boy voor elke gelegenheid

Zowel grote als kleine jongens dragen graag de T-shirts van Sissy-Boy. De shirts voelen dankzij de natuurlijke materialen als bio-katoen prettig aan en zijn gemakkelijk uit en aan te doen. Zo bevatten de shirts weinig knopen of ritsen, wat een enorme tijdswinst oplevert. Spannende slangenprints, fraai gestreepte shirts of een egaal effen shirt; je zoon draagt zowel op school, tijdens een verjaardagsfeest of bij een familiebezoek altijd een shirt dat bij de gelegenheid past.

Jongens T-shirts van Sissy-Boy in iedere maat

De jongens T-shirts van Sissy-Boy zijn verkrijgbaar in maat 98 tot en met 152. Niet gek, aangezien de kinderen sommige jaren een flinke groeispurt doormaken. Het ademende en absorberende bio-katoen kan tegen een stootje of valpartij tijdens het spelen. Verder is het materiaal onderhoudsvriendelijk en kleurvast. Hierdoor voelt je kind zich zelfverzekerd in zijn stoere outfit op school.