• Makkelijk retourneren
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language

Swimwear

Filteren
Categorieën
Categorieën
Sluiten

Jongens swimwear van Sissy-Boy

De perfecte zomerdag op het strand begint met de juiste zwemkleding. Je zoon maakt een stoere indruk tijdens het zoeken naar schelpen of het bouwen van zandkastelen met de jongens swimwear van Sissy-Boy. Sissy-Boy heeft een uitgebreide selectie aan swimwear in vrolijke kleuren en prints. Houd je zoon van een avontuurlijke jungleprint met palmbladeren, of ben je een ware dierenvriend met spannende hagedissen? Wat je kind ook leuk vindt, met de jongens swimwear van Sissy-Boy vind je gegarandeerd een leuke zwemoutfit.

Jongens swimwear van Sissy-Boy in uiteenlopende maten

Kinderen kunnen een behoorlijke groeispurt maken in een jaar tijd. Daarom is de collectie jongens swimwear van Sissy-Boy in een verscheidenheid aan maten verkrijgbaar, van maat 104 tot en met maat 128. Zo draagt je zoon ieder jaar de perfecte maat zwembroek om optimaal in te bewegen. Weet je niet zeker welke maat jongens swimwear van Sissy-Boy je moet selecteren? Over het algemeen geldt dat kledingmaat 104 voor de leeftijd 4 tot 5 jaar is, kledingmaat 116 voor 6 tot 7 jaar en kledingmaat 128 voor 8 tot 9 jaar.

Maximaal draagcomfort bij jongens swimwear van Sissy-Boy

Naast een stoere uitstraling is de jongens swimwear van Sissy-Boy ontwikkeld voor maximaal draagcomfort. Zo zijn de zwembroeken gemaakt van 100% polyester, wat prettig aanvoelt en snel droogt. Verder is de jongens swimwear van Sissy-Boy voorzien van een handige binnenbroek en een touw waarmee je broek strakker aan kan trekken. Met de zij- en achterzakken neemt je zoon ook persoonlijke spullen mee zoals een sleutel. De zwemshorts zijn dan ook uitstekend draagbaar als broek in de zomermaanden, bijvoorbeeld samen met een t-shirt en accessoires als een toffe zonnebril en pet.