• Makkelijk retourneren
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language

Schoenen

Filteren
Categorieën
Categorieën
Sluiten

Jongens schoenen Sissy-Boy

Ben jij op zoek naar leuke jongens schoenen die lekker zitten en er ook nog eens stoer uitzien? Bij Sissy-Boy heb je de keuze uit heel veel toffe jongens schoenen. Van vrolijk gekleurde regenlaarsjes voor de herfst tot stoere sneakers voor het voorjaar of de zomer. Alle items zijn uitstekend te combineren met onze collectie jongens kleding en jongens accessoires.

Schoenen voor ieder kind

Jouw kind vindt zeker een prachtig paar nieuwe schoenen bij Sissy-Boy. Kies jij voor een veterschoen of ga je voor een klittenbandsluiting? Als je zoontje nog niet zelf de veters kan strikken, is een klittenbandsluiting erg handig. Zo kan je kind toch zelf zijn nieuwe schoenen aantrekken. Alle schoenen zijn gemaakt om mee te rennen en te spelen, zodat ze jouw zoontje ondersteunen op zijn avonturen. Weer of geen weer, want met de regenlaarsjes kan er ook lekker gespeeld worden wanneer het nat weer is buiten.

Juiste maat jongens schoenen

Het is belangrijk dat jij de juiste maat jongens schoenen koopt, want jonge kinderen geven niet altijd zelf aan dat hun schoenen te krap zitten. De voet van je zoontje heeft genoeg ruimte nodig voor groei en afwikkeling van de voet. Een goede manier om te controleren of de schoenen nog goed passen, is door het binnenzooltje regelmatig uit de schoen halen en je kleintje daarop te laten staan. Raken de tenen de rand van het zooltje raken? Dan is het tijd om te shoppen voor nieuwe schoenen.