• Snelle levering
  • 45+ winkels
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language

Days of Homeland

Bij Sissy-Boy laten we woonmaand oktober niet ongemerkt voorbijgaan. Tot en met zondag 3 november slaag je namelijk met 20% korting voor alle zitmeubels en de Atlas kast. Voor alle overige Homeland items geldt 50% korting op het 2de item, waarbij de korting geldt op het goedkoopste artikel. Online kun je terecht voor de grote meubels, maar voor de gehele Homeland collectie ben je welkom in onze winkels.

L'Art Botanique

De Sissy-boy woonweken staan geheel in teken van designthema L'Art Botanique. De naam verklapt al dat deze collectie twee grote inspiratiebronnen kent. Invloeden uit de kunst en natuur zijn goed voelbaar in de collectie: van lijntekeningen die doen denken aan werken van de grootmeesters tot prints die rechtstreeks uit een ouderwetse natuurencyclopedie komen.

Botanische kunstwerkjes

Elk jaar nodigt Sissy-Boy vooraanstaande grafisch designers uit om knallende prints te ontwerpen speciaal voor de Days of Homeland. Dit jaar zijn de prints gemaakt door de zeer getalenteerde Joan en Froukje. Zij hebben in hun prints een fijne link weten te leggen tussen kunst en natuur. De bijzondere botanische kunstwerkjes zie je terug in de gehele Days of Homeland collectie.

Bijzondere aandacht

De items uit de Homeland collectie worden met aandacht gemaakt. Zo gaat één serviesstuk in Portugal vaak door wel 10 paar handen voordat je 'm in de winkels vindt. Voor een bepaald kussen uit de collectie hebben vakmensen in India weer een geborduurde variant gemaakt van een tekening uit een oude encyclopedie. Deze bijzondere aandacht zorgt voor het Sissy-Boy gevoel in ieder item.

Speciale technieken

Naast dat de items gemaakt worden met veel liefde en aandacht, is er gekozen voor speciale technieken. Zo hebben we een heerlijk zacht dekentje in de collectie dat gemaakt is met een ingewikkelde jacquard weving en kussens die bewerkt zijn met 3D-kraaltjes, de luxere versie van de lurex embroidery's die je vaak ziet. Deze technieken geven de items nét dat beetje extra.

Met welke Homeland items haal jij het ultieme Sissy-Boy gevoel in huis?