• Makkelijk retourneren
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language

TOP 4 LENTE MUSTHAVES

ONZE FAVORIETEN UIT DE VOORJAARSCOLLECTIE ♡

De lucht ruikt naar belofte, de zon verwarmt je gezicht. Lente. Een nieuw seizoen, een frisse start. Dé perfecte tijd om je garderobe op te frissen met de nieuwste musthaves. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe outfit voor een picknick in het park of voor een weekendje weg. Wij hebben 4 van onze favoriete items uit de lente collectie op een rijtje gezet om jouw lente garderobe mee te vullen.

BLOEMENPRINT

Bloemenvelden gevuld met eindeloos veel kleur. Dat is toch het ideale beeld van het voorjaar. Onze nieuwste bloemenprint is geïnspireerd op vintage stoffen die we in Frankrijk vonden. De print is helemaal met de hand geschilderd door onze designers en versierd onder andere onze zomerse wikkeljurk. De lichte paarse en groene tinten komen samen in een bloemenzee waarmee je stralend voor de dag komt op een zonnige dag.

PADDED JASJE MET BLOCK PRINT

Een absolute eyecatcher in deze collectie is toch wel ons padded jasje. De paarse kleur alleen al maakt het écht een jasje van dit moment. Het padded jack heeft een kimono-achtige pasvorm die je kunt sluiten met een knoopriem. De karakteristieke print is geïnspireerd op oude blockprints uit India. Geef je outfit een unieke touch door dit jasje gelaagd te dragen, maar ook als tussenjas is dit jack perfect!

SHOP ONZE LENTE MUSTHAVES: