• Makkelijk retourneren
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language

Hoeden en petten

Filteren
Categorieën
Categorieën
Sluiten

HOEDEN EN PETTEN

Met de hoeden en petten van Sissy-Boy maak je jouw outfit helemaal af. Deze accessoires geven niet alleen een finishing touch aan jouw outfit, maar zijn ook nog eens erg praktisch als bescherming tegen de zon of als oplossing voor een bad hair day. Laat je verrassen door de dames hoeden en petten collectie van Sissy-Boy!

DAMES HOEDEN 

De dameshoeden van Sissy-Boy geven jouw outfit gegarandeerd een upgrade. Met een opvallende hoed zijn alle ogen op jou gericht. Kies bijvoorbeeld voor een vilten hoed uit onze collectie voor een klassieke look. Zo ga jij in stijl onderweg naar jouw favoriete hotspot in de stad. Met een bucket hat ga jij volledig me in de trends, cool om bijvoorbeeld te dragen in combinatie met een stoere outfit. De bucket hat is ook de perfecte eye catcher wanneer je naar een festival toe gaat. Ga voor de reversible bucket hat om deze op twee manieren te combineren!

DAMES PETTEN

Een dames pet kan niet ontbreken in je collectie accessoires dit jaar. Petten zijn namelijk populairder dan ooit! Op zoek naar een (snap)cap? De dames caps van Sissy-Boy zijn zeker iets voor jou! Een pet beschermt tegen de zon en zorgt voor een sportieve en urban look. Combineer jouw favoriete pet met een jeans, oversized T-shirt en blazer en je bent ready to go!

BRIXTON

Brixton wil mensen met verschillende levensstijlen samenbrengen. Dit doen zij door kunst, muziek en avontuur te combineren in de verschillende modellen. Creators en makers zijn een bron van inspiratie voor dit merk. De Hooligan (een vintage geïnspireerde krantenjongen pet) was het eerste model dat zij uitbrachten.