• Makkelijk retourneren
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language

Bobbie Bodt En Route x &Suus

Samen kneuteren op de camping

Van reisleider naar camping queen, de laatste gast van Bobbie Bodt En Route kan het allemaal! Iedere zomer staat Suzanne Büller met haar familie met haar caravan op de camping. Ze vertelt waar ze haar interieur inspiratie vandaan haalt én deelt haar beste camping tips. 

"Het eerste wat ik doe als ik op de camping ben is een tafeltje neerzetten met een mooi tafelkleed erop, ik pluk wat bloemen en zet ze in een vaasje en dan is het meteen gezellig!"

Hoe maak jij van je caravan nou echt een thuis?

Een vaas, want ik vind het heel erg lekker om daar een beetje kneuterig bezig te zijn. Dus ik ga daar wat bloemetjes plukken, zet ze in een vaas en je hebt meteen een gezellige sfeer. Een tafelkleed neem ik ook altijd mee, dat is het eerste wat ik doe als ik aan kom bij de caravan. Mijn tafelkleed op de tafel, vaasje, bloemetje, en kaarsen! Én in een vakantiehuis doe ik overal haken, ik hang alles op omdat je minder ruimte hebt.

Ik heb gehoord dat jij van de interieurreizen bent, wat is dat?

Ik vind reizen altijd heel leuk om inspiratie uit te halen, dus ik dacht misschien is het leuk om andere mensen daarin mee te nemen. Ik ben laatst in Marrakech geweest, en ik vind het leuk om dan mensen mee te nemen en ze de mooie plekjes laten zien.

En wat neem je van zo'n reis dan mee naar huis?

Het gebruik van kleur, de puurheid en dat het allemaal niet zo netjes hoeft, dat dat het juist uniek maakt heb ik bijvoorbeeld meegenomen. Vooral lelijke gebouwen, waar de verf afbladderd en je de verschillende lagen verf kunt zien, dat zorgt weer voor kleurinspiratie. 

Shop Suzanne's koffertje:

Wil jij weten hoe je jouw caravan kunt omtoveren in jouw eigen paleisje? Kijk dan snel de video van Bobbie en Suus hieronder.

Voor wat extra inspiratie kun je ons camping Pinterest bord een kijkje geven.

Bobbie's koffertje: