• Makkelijk retourneren
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language

BOBBIE BODT EN ROUTE X SANNY 

Een vakantie naar de zon

Zon, zee, strand... Voor Sanny Verhoeven is dat dé omschrijving van een perfecte vakantie. Deze week in Bobbie Bodt En Route pakken Sanny en Bobbie hun koffertje voor een heerlijke zonvakantie. Sanny vertelt haar travel hacks, tips voor het reizen met kinderen én laat zien wat er onmisbaar is in haar vakantiekoffer. 

En mijn koffer zit altijd tot de nok toe vol. Hij zit altijd precies op het gewicht dat het mag zijn!

Sanny, jij hebt verteld over jullie mini-pensioen, leg eens uit!

Nouja, we zijn natuurlijk allemaal altijd aan het werk, en als je geluk hebt kun je een paar weken per jaar op vakantie. We sparen het allemaal op tot ons pensioen, zodat we daarna vrij zijn en vakantie hebben. Maar wij kiezen ervoor om misschien een paar jaar langer door te werken, zodat we nu elk jaar 2 maanden vrij kunnen nemen. Zo kunnen we daar echt ervaren hoe is het om daar te wonen, zodat we kunnen disconnecten van het normale leven.

Wat is er echt onmisbaar in jouw vakantiekoffer?

Ik heb altijd een hoed mee, en die heb ik ook altjd op. Ik hou er heel erg van als dingen multifunctioneel zijn, dus ik kijk naar jurkjes die leuk zijn voor de avond, maar die je ook op een andere manier kunt dragen en overdag naar het strand aan kunt. Je ziet bij mij ook niet zo snel teenslippers. Ik hou meer van een sandaaltje, zodat je meteen een beetje gekleed bent. Het zit net zo lekker, maar je bent net wat meer dressed up!

Sanny's koffertje:

Wil je al Sanny & Bobbie's tip voor een zonvakantie weten? Kijk hieronder dan de video!

Ben je nog op zoek naar wat meer inspiratie voor je volgende zonvakantie? Spiek dan eens op ons Pinterest bord.

Bobbie's koffertje: