• Makkelijk retourneren
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language

Bobbie Bodt en route x Britte Lagcher

Op stedentrip naar Kopenhagen

Britte Lagcher gaat op stedentrip en neemt mee... In deze aflevering van Bobbie Bodt En Route bereiden Britte en Bobbie zich voor op een tripje naar Kopenhagen. Britte deelt haar leukste tips en onmisbare items voor een stedentripje. 

Je wandelend verplaatsen tijdens een city trip maakt het het aller makkelijkst.

Britte jij hebt een hele leuke tip gegeven voor het vinden van een accomodatie tijdens een stedentripje?

Deze tip heb ik ooit van iemand anders gekregen, die zei tegen mij, je moet op zoek gaan naar een leuk koffietentje, en dan zoek je je accomodatie vlakbij dat koffietentje zodat je je dag altijd goed kunt beginnen. Met goede koffie, waar je weet dat er leuke mensen zijn waar je iets aan kunt vragen als je iets over de locatie wil weten.

Wat gaat er altijd in jouw koffer als jij op een city trip gaat?

In ieder geval een pet, voor de zon. Als je veel gaat lopen is het fijn als je enigszins beschermt bent met zo'n kleurige toet. En mijn fototoestel neem ik altijd mee, ik schiet analoog met zo'n point & shooter waarmee je hele mooie foto's kunt maken. En talk poeder. Maar dat is vooral voor warme bestemmingen.Als het warm is en het schuurt tussen je benen of huidplooien dan is talkpoeder écht een wondermiddel! 

Britte's koffertje:

Wil je al Britte & Bobbie's tip voor een citytrip weten? Kijk hieronder dan de video! En voor wat extra inspiratie voor je volgende citytrip kun je een kijkje nemen op Pinterest.

Bobbie's koffertje: