shoppingbag
Close Alternative Icon
20% KORTING* OP GESELECTEERDE MEUBELS UIT DE HOMELAND COLLECTIE | KORTING IS AUTOMATISCH VERREKEND 20% KORTING* OP GESELECTEERDE MEUBELS UIT DE HOMELAND COLLECTIE | KORTING IS AUTOMATISCH VERREKEND

Winactie

DAYS OF HOMELAND

Win €250 shopbudget + interieurstylist
Kleine accessoires, combinaties van prints en echte eyecatchers kunnen ervoor zorgen dat jouw huis weer als nieuw lijkt! Daarom maak jij tijdens onze Days of Homeland kans op €250,- Sissy-Boy shopbudget en een sessie van 2/3 uur met een interieurstylist! Samen zorgen jullie ervoor dat jouw huis helemaal klaar is voor het nieuwe seizoen.

HOE MAAK JE KANS?

  1. Doe tijdens onze Days of Homeland een aankoop in de winkel of op onze website.
  2. Meld je aan voor ons loyalty programma (als je al member bent doe je automatisch mee).

Veel succes! De winnaar ontvangt op 8-11-2019 een persoonlijk bericht.

Actievoorwaarden

De actie loopt van 10-10-2019 t/m 3-11-2019. De winnaar krijgt uiterlijk 8-11-2019 per e-mail een persoonlijk bericht. De winnaar wordt willekeurig gekozen en is niet afhankelijk van de grootte van de aankoop. Het shopbudget a €250 is enkel te besteden in een Sissy-Boy winkel en kan niet worden ingeruild voor contant geld. De interieurstylist is maximaal 3 uur aanwezig na het maken van een afspraak. Het maken van de afspraak gebeurt via Sissy-Boy en altijd in overleg met winnaar.