shoppingbag
Close Alternative Icon
Bekijk onze stijlvolle Homeland collectie en laat je inspireren. BEKIJK ONZE STIJLVOLLE HOMELAND COLLECTIE EN LAAT JE INSPIREREN

Veelgestelde vragen

Kan ik online bestellen via de webshop?

Ja, op dit moment is het mogelijk om een gedeelte van onze stijlvolle Homeland collectie online te bestellen. We werken hard aan een nieuwe webshop, zodat je straks weer onze uitgebreide collectie online kunt shoppen.

Kan ik mijn cadeaukaart nog inwisselen?

Sissy-Boy is recent overgenomen vanuit een faillissement. Een cadeaubon is daardoor helaas geen geldig betaalmiddel meer. We informeren je graag hoe het werkt met een surseance/faillissement en je cadeaubon. Reeds bij de surseance van betaling van Sissy-Boy hebben de curatoren besloten dat de cadeaubonnen niet meer inwisselbaar zijn, ook niet tot een bepaalde datum. Surseance van betaling houdt in dat een schuldenaar (in dit geval was dat Sissy-Boy) uitstel van betaling krijgt. Dus ook uitstel van betaling van waardepapieren. Een cadeaubon is een waardepapier; ze hebben een financiële waarde en worden niet uitbetaald, ook niet in producten. Helaas bij een faillissement komt de uitbetalingsplicht van de waardepapieren geheel te vervallen. De eigenaar van de cadeaubon wordt als het ware een schuldeiser en kan zich wenden tot de curator. De partij die het bedrijf overneemt heeft geen verplichting aangaande alle uitstaande waardepapieren.

Kan ik nog een cadeaukaart kopen in de winkel?

Nee, het is niet mogelijk een cadeaukaart te kopen.

Wat is er gebeurd met mijn Family Rewards?

Sissy-Boy is recent overgenomen vanuit een faillissement. We informeren je graag hoe het werkt met een faillissement en jouw gespaarde shoptegoed en accountgegevens.

In verband met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) heeft de nieuwe Sissy-Boy B.V. geen inzicht in klantdata, zoals accountgegevens en gespaarde tegoeden die deel uitmaakte van de failliet verklaarde B.V. Deze AVG is per 25 mei 2018 van kracht en is in het leven geroepen om de privacy van een ieder te waarborgen. Echter, in dit geval ben je als trouwe klant hier juist de dupe van. Daarom willen we je graag tegemoetkomen!

Meld je opnieuw aan als Familymember en ontvang direct 100 spaarpunten cadeau.

Shop jouw favoriete items bij Sissy-Boy. Voor elke uitgegeven euro ontvang je 1 punt. Bij 200 punten ontvang je een voucher t.w.v. €10.

Join the family!