shoppingbag
Close Alternative Icon
20% KORTING* OP GESELECTEERDE MEUBELS UIT DE HOMELAND COLLECTIE | KORTING IS AUTOMATISCH VERREKEND 20% KORTING* OP GESELECTEERDE MEUBELS UIT DE HOMELAND COLLECTIE | KORTING IS AUTOMATISCH VERREKEND

Maison de Noël

Maison de noel

Sissy-Boy's Maison de Noël: Hét kerstevent van het jaar

In het weekend van 7 en 8 december wordt het West-Indisch Huis in Amsterdam volledig omgetoverd tot Sissy-Boy's Maison de Noël: dé bestemming voor een ultieme kerstbeleving. Bestel nú je tickets!

Laat je tijdens dit event verwonderen door de prachtige Sissy-Boy kerstsferen. Neem een kijkje in de woonkamer met prachtige bomen vol kerstornamenten, waar onze stylisten laten zien hoe je een kerstboom persoonlijk én stijlvol versierd. Extra leuk: je kan je kerstbal laten personaliseren! In de eetkamer met grote gedekte kersttafel leer jij de fijne kneepjes van het tafeldekken én geniet je als eerste van de nieuwe Sissy-Boy wijn. Shop unieke kerstdeals en speciale Sissy-Boy's Maison de Noël items. Vergeet niet langs de fashion corner te lopen voor de ultieme kerstlook, compleet van mode tot feestkapsel. En last but not least: bij Maison de Noël slaag je óók voor het perfecte kerstcadeau voor hem, haar en kids.

Trek gekregen? Op de gezellige binnenplaats staan foodstands met heerlijke glühwein, warme chocolademelk, verse zoetwaren en gezellige muziek. Voor een speciaal Sissy-Boy lunchmenu schuif je aan bij restaurant Nieuw Amsterdam, ook in het West-Indisch Huis.

Kortom: dit wil je niet missen. 

Bestel direct je tickets via de onderstaande button

Maison de Noel tickets

Alle informatie op een rij

Datum: 7 en 8 december.
Ticket: €7,50 per ticket (inclusief servicekosten én een kortingsvoucher van €5,-).
Tijdvak: Om de rust te bewaren in het huis koop je een ticket voor een tijdvak, je hebt enkel toegang tot het huis tijdens het gekozen tijdvak. Na je bezoek aan het huis ben je de hele dag welkom op de gezellige binnenplaats. De tijdvakken:
1. 09:30 - 11:30 u
2. 11:00 - 13:00 u
3. 12:30 - 14:30 u
4. 14:00 - 16.00 u
5. 15:30 - 17:30 u
Kortingsvoucher: Je ontvangt aan de deur een kortingsvoucher van €5,- welke te besteden is in het Sissy-Boy's Maison de Noël huis.
Collectie: In elke kamer van het huis word je betoverd met de kerstcollectie van Sissy-Boy. Alles met betrekking tot de boom, tafel, fashion en cadeau vind je in het huis terug.
Eten en drinken: De binnenplaats van Sissy-Boy's Maison de Noël is gevuld met foodstands met heerlijke kerstfood en drankjes. Ook kun je in het West-Indisch Huis bij restaurant Nieuw Amsterdam een hapje of drankje nuttigen. Rond lunchtijd wordt hier een speciaal Sissy-Boy lunchmenu geserveerd.

Heb je een vraag over het kerstevent? Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Bestel nu je tickets voor het evenement van het jaar!

Maison de Noel

De kortingsvoucher is alleen geldig tijdens Maison de Noël in het West-Indisch huis. Niet geldig in Sissy-Boy winkels. Per persoon ontvang je één kortingsvoucher aan de deur. Per aankoop is één ticket geldig. Niet geldig op consumpties.