shoppingbag
Close Alternative Icon
20% KORTING* OP GESELECTEERDE MEUBELS UIT DE HOMELAND COLLECTIE | KORTING IS AUTOMATISCH VERREKEND 20% KORTING* OP GESELECTEERDE MEUBELS UIT DE HOMELAND COLLECTIE | KORTING IS AUTOMATISCH VERREKEND

Giftboxes

Sissy-Boy giftboxes

Een fantastisch cadeau voor de feestdagen: de Sissy-Boy giftboxes. De giftboxes zijn stuk voor stuk een feestje om te geven én om te krijgen.

Giftbox 1: Full Bloom

Deze Sissy-Boy giftbox is het ideale geschenk voor echte gezelligheidsdieren. De box bevat drie sfeervolle interieuritems met een luxe uitstraling, waaronder een goudkleurige fotolijst met dubbel glas voor een bijzondere foto of gedroogde bloemen. Ook zit er een donkergroene velvet kussensloop in met print van goudkleurig garen én een heerlijke Full Bloom geurkaars met een zoete, bloemige geur. Met deze feestelijke giftbox maak je van thuiskomen een waar feestje!

€44,99 incl. BTW
€37,18 excl. BTW

Giftbox 2: Desert Spice

Deze Sissy-Boy giftbox is het geschenk waar iedereen die toe is aan wat welverdiende me-time op zit te wachten. Met de inhoud van deze feestelijke box tover je de badkamer om in een ware hamam! De box bevat een ruime, fluwelen toilettas met grote pompom, een roze met geel washandje en een astenhanddoek met kreeftprint in diezelfde kleuren. De badkameraccessoires hebben stuk voor stuk een rijke uitstraling. De geurstokjes in de sterke, spicy geur Desert Spice maken het pakket helemaal af.

€39,99 incl. BTW
€33,05 excl. BTW

Giftbox 3: Tender Breeze Green

Van deze Sissy-Boy giftbox krijg je het zelfs tijdens de koude maanden nog warm! De feestelijke box bevat twee mokken, twee theelepels en een heerlijke geurkaars. Het is daarom het perfecte geschenk voor koukleumen en koffie- en theeleuten. De peacock blue porseleinen mokken zijn handgemaakt en vormen een perfect paartje met de zilverkleurige theelepels met daarop een parmante pauw. De box wordt afgemaakt met een Tender Breeze geurkaars met een zachte, frisse geur. Met wie ga jij deze kerst een hartverwarmend drankje drinken?

€39,99 incl. BTW
€33,05 excl. BTW

Giftbox 4: Tender Breeze Black

Van deze Sissy-Boy giftbox krijg je het zelfs tijdens de koude maanden nog warm! Deze feestelijke box bevat twee mokken, twee theelepels en een heerlijke geurkaars. Het is daarom het perfecte geschenk voor koukleumen en koffieen theeleuten. De zwarte porseleinen mokken zijn handgemaakt en vormen een perfect paartje met de zilverkleurige theelepels met daarop een parmante pauw. De box wordt afgemaakt met een Tender Breeze geurkaars met een zachte, frisse geur. Ook uitermate geschikt voor mannen. Met wie ga jij deze kerst een hartverwarmend drankje drinken?

€39,99 incl. BTW
€33,05 excl. BTW

Interesse in een giftbox?

Interesse in een prachtige Sissy-Boy giftbox? Bekijk de giftboxes via onderstaande button.

Sissy-Boy giftbox bestellen