shoppingbag
Close Alternative Icon
20% KORTING* OP GESELECTEERDE MEUBELS UIT DE HOMELAND COLLECTIE | KORTING IS AUTOMATISCH VERREKEND 20% KORTING* OP GESELECTEERDE MEUBELS UIT DE HOMELAND COLLECTIE | KORTING IS AUTOMATISCH VERREKEND

Bestellen en bezorgen

BESTELLEN

Op dit moment is het alleen mogelijk om meubelen online te bestellen. We werken aan een webshop met een uitgebreid assortiment. In de Sissy-Boy winkels is wel de volledige collectie beschikbaar, bekijk het winkeloverzicht voor een winkel bij jou in de buurt.

WAAR KAN IK EEN ARTIKEL UIT THE DUCHESS, BARON EN LONDEN SERIE KOPEN?

Alle artikelen uit de The Duchess, Baron en LONDEN serie zijn in de online store én in de winkel te koop.

WAAR KAN IK DE VERSCHILLENDE MODELLEN, STOFFEN EN KLEUREN BEKIJKEN?

In alle winkels zijn stofstalen beschikbaar van The Duchess, Baron en LONDEN serie. Je kunt de stofstalen bekijken in de winkel. De winkels hebben van iedere serie een folder die je mee naar huis kunt nemen. Wil je weten in welke winkel je een specifiek artikel in het echt kunt bewonderen? Stuur dan een e-mail naar onze Customer Service afdeling.

WAAR MOET IK OP LETTEN VOORDAT IK EEN ARTIKEL KOOP UIT THE DUCHESS, BARON OF LONDEN SERIE?

Ben ik op de hoogte van de volgende voorwaarden?

Wij adviseren je om deze informatie aandachtig door te nemen.

Past het meubel in mijn huis?

Om teleurstelling te voorkomen, is het belangrijk om de doorgang en de ruimte waar het meubel komt te staan, goed op te meten. Om je op weg te helpen, hebben wij een Bank Opmeten manual opgesteld.

Heb ik mijn gegevens correct ingevuld?

Het is belangrijk dat je het juiste e-mailadres invult. We houden je namelijk per e-mail op de hoogte over de status, restbetaling en levering van jouw bestelling.

BETALEN

HOE KAN IK BETALEN VOOR MIJN ONLINE AANKOOP?

Online store

In onze online store kun je betalen met iDeal, PayPal en Creditcard.
Bij een online aankoop betaal je altijd bij aankoop het volledige bedrag (100%) van de bestelling. Een aanbetaling doen is niet mogelijk.

Winkel

In de winkel kun je betalen met pin, contant geld en een creditcard.

HOE KAN IK MIJN FAMILY VOUCHER VERZILVEREN?

Jouw Family voucher is momenteel alleen in de winkel te verzilveren, met uitzondering van de Daily's. Laat de barcode scannen bij de kassa en ontvang de korting. De voucher is geldig bij een besteding vanaf €20,-.

Lees alle voorwaarden van de Family vouchers hier.

LEVERTIJD

WAT IS DE VERWACHTE LEVERTIJD VAN MIJN BESTELLING?

Onze artikelen worden na bestelling speciaal voor jou gemaakt. De verwachte levertijd ligt tussen de 8 en 12 weken. Een bestelling wordt altijd in één keer verzonden. Bij een bestelling met meerdere artikelen geldt daarom de levertijd van het artikel met de langste levertijd. 

De levertijd is een schatting. Het is dus mogelijk dat jouw bestelling eerder of later wordt geleverd. Wij informeren je na aankoop over de verwachte leverdatum van jouw artikel(en). Indien er wijzigingen plaatsvinden in de verwachte levertijd, informeren wij je per e-mail. Als jouw meubel gereed is voor levering, dient de bezorgafspraak binnen 10 werkdagen ingepland te worden. 

Let op! De verwachte leverdatum is de datum waarop jouw bestelling klaar is voor uitlevering aan de transporteur. Na deze datum duurt het maximaal één week voordat de transporteur contact met je opneemt voor het maken van een bezorgafspraak. Het is niet mogelijk om de uitlevering van je bestelling uit te stellen. Het is ook niet mogelijk om artikelen tussentijds op te laten slaan.

TRANSPORT

ALGEMENE INFORMATIE OVER TRANSPORT

Wij bezorgen artikelen alleen in Nederland en België. Transport naar overige landen is niet mogelijk. Het is op dit moment niet mogelijk om artikelen besteld in de online shop te laten bezorgen in een van onze winkels.

WAT ZIJN DE TRANSPORTKOSTEN VAN MIJN BESTELLING

De verzendkosten voor meubelen zijn gratis. Er worden wel retourkosten gerekend. Lees hier alles over het retourneren.

HOE WORDT DE BEZORGAFSPRAAK GEMAAKT?

Zodra jouw bestelling klaar is voor verzending, ontvang je een mail met daar in een link om je afspraak online in te plannen. Als je niet thuis bent op het moment van de bezorgafspraak, wordt er een nieuwe bezorgafspraak gemaakt. De kosten van de nieuwe bezorgafspraak zijn voor eigen rekening. Kleine meubelen (de poefjes) worden als pakket post verstuurd.

WELKE SERVICE KAN IK VERWACHTEN BIJ DE LEVERING VAN MIJN BESTELLING?

Nederland

De artikelen uit de Amsterdam, The Duchess, Baron en LONDEN serie worden door de transporteur momenteel niet gemonteerd, de transporteur levert de artikelen tot de drempel. 

De poefjes, hockers, stoelen en kasten worden thuis geleverd en moet je nog zelf monteren. 

Let op! Het is niet mogelijk om een verhuislift in te schakelen via Sissy-Boy of onze transporteur. Dit dient zelf geregeld te worden.

België

Alle artikelen worden tot en met de drempel geleverd. De artikelen worden niet gemonteerd. 

WAT MOET IK ZELF DOEN INDIEN MIJN BESTELLING WORDT GELEVERD?

Het is belangrijk dat je het artikel bij levering meteen controleert op eventuele schade, afwijkingen en ontbrekende onderdelen. Mocht hier sprake van zijn, neem dan direct (binnen 48 uur) contact op met onze Customer Service afdeling. Meld de klacht per e-mail aan customersupport@sissy-boy.com. Neem hierin altijd de volgende informatie op:

  • PO-nummer/ bestelnummer.
  • Omschrijving van de klacht.
  • Bijbehorende foto’s.
  • Het geleverde artikel (model, kleur, stitching).
  • De informatie van de sticker op de verpakking.

Customer Service bekijkt de schade of klacht en zal een passende oplossing bieden. Vermeld schade, afwijkingen en ontbrekende onderdelen ook altijd op het afleverformulier van de transporteur. Het is belangrijk dat je het originele verpakkingsmateriaal bewaart. Zonder deze verpakking kan het artikel niet retour.